maanantai 4. elokuuta 2008

3/4-sisko kylässä

Viime viikolla Fisun "enemmän kuin puolisisko", Muru, kävi meillä leikkimässä.
Fisu oli kaverista heti ihan innoissaan. Tytöt tulivat hirmu hyvin toimeen ja riehuivat hulluina helteestä huolimatta. Maisaa otti kovasti päähän kun "blondi teini" tuli hänen pihalleen riekkumaan ja Maisa hoiti poliisin virkaa taas ihan kiitettävän hyvin. Mutiaisia tämä ei kuitenkaan pahasti häirinnyt, vaan meno jatkui yhtä vauhdikkaana.

Maisa paheksuu mudien riehumista


Mennään kovaa!


Sitten vähän levätään.


Pihariehumisen jälkeen suuntasimme Pitkäjärven rantaan ja Muru paineli heti uimaan. Fisu jäi kirjaimellisesti rannalle ruikuttamaan; se komensi Murua takaisin rantaan ja ärisi kun tämä tuli takaisin.. :D Tytöillä oli hauskaa ja hyvin Fisukin vilvoitteli kahlaamalla, vaikkei vieläkään uinut.

Välillä rantaan tuli pari autoa ja ohi menevää tietä käveli ihmisiä. Fisu pysyi ihan nätisti hanskassa eikä tainnut ryntäillä kenekään luo. Paitsi kerran se oli menossa erään pariskunnan luo, mutta tuli kuitenkin takaisin kutsuttaessa. Taisi sekin vaikuttaa, etteivät muut lähteneet mukaan ryntäykseen... Eräällä veneilijälle F myös haukkui kovasti, mutta rauhoittui muutaman muistutuksen jälkeen.

Tytöt innostuivat repimään Murun uimalelua

Ei kommentteja: