maanantai 4. elokuuta 2008

Ihmisten ilmoilla

Eilen päätin aamusta lähteä pennun kanssa kaupoille. Lähdimme bussilla kauppakeskus Selloon. Bussimatka sinne sujui hyvin, pentu tapitti mua slmiin koko matkan ja oli ihan rauhallinen reissaaja. Sellossa kävimme katsomassa valjaita, jotka jäivät kuitenkin kauppaan. En vitsinyt vielä ostaa kun Fisu kuitenkin rotevoituu aika paljon vielä ja haluamissani valjaissa säätövaraa on tosi vähän. On siis vielä parjättävä Maisan valjailla (jotka muuten mahtuvat pennulle löysimmillään!).Hankin pennulle liinan metsäongelmien vuoksi.

Kävelimme Sellossa ympäriinsä ja alkuinnostuksen + vetämisen jälkeen pentu osasi kulkea nätisti ja oli muutenkin tosi reippaana. Yläkerran lattiat oli koiran tassuille hirveän liukkaat mutta muuten oli ihan helppo liikkua koiran kanssa. Hississäkin pentu oli iha rauhallinen, ei pelännyt yhtän. Olihan se pari kertaa jo ennenkin Sellossa ollut. Tällä kertaa ei edes pissitty sisälle! :P

Takaisin tulimme bussilla, joka kiertää kaiken maailman pikkutiet Espoossa. Tämä ei selvästikään ollut hyvä idea, koska Fisu tuli loppumatkasta vähänlevottomaksi. Olin jo painanut stop-nappulaa ja olimme pian jäämässä pois, kun huomasin että pennulla on oikeasti paha olo. Nappasin sen syliin ja pääsimme juuri ja juuri ulos bussista ennen kuin se alkoi oksentaa. Onneksi niin, olisi nimittäin ollut pikkasen noloa ja hankalaa alkaa keräillä koiran oksennuksia bussista... Toivottavasti pentu ei nyt kuitenkaan saa mitään bussipelkoa, aiemmat matkat on kuitenkin aina menneet ongelmitta.

Bussikoira


Reissu oli kokonaisuudessaan ihan hyvä ja tehokasta sosiaalistusta "peräkylän" pennulle. :)

Ei kommentteja: