sunnuntai 17. elokuuta 2008

Mätsärissä

Viime torstaina (14.8.) oltiin HSKP:n hyväntekeväisyysmätsärissä.
Kehät oli jaettu roturyhmittäin, joten meidän kehän (ryhmä 1) pennuissa ei ollut ihan hirveästi koiria. Päätin siis jättää Maisan ilmoittamatta, joten olin vain Fisun kanssa esiintymässä. Kehässä meidän kanssa oli sheltti.

Fisu esiintyi nätisti ja antoi tuomarin (Satu Tanner) tutkia itseään hyvin. Saatiin punainen nauha. Punaisten pentujen kehässä oli n. 8 koiraa. Fiz jaksoi tosi hyvin vieläkin keskittyä ja seisoi & käveli oikein hienosti. Tuomari valitsi koirista neljä jatkoon ja me päästiin vielä mukaan. Mentiin vielä ympäri ja sitten jäätiin riviin seisomaan. Mun yllätykseksi Fisu pääsi ensimmäiselle sijalle. Toiseksi tuli heeler-uros, muita en muista. Saatiin ruokaa, muki ja ruusuke.

Bis-kehiä jouduttiin sitten odottamaan vielä pari tuntia. Ihan kivasti aika kuitenkin meni muita katsellessa. Rasseli oli myös esiintymässä ja tuli terrieriryhmän sinisten toiseksi. Paikalla oli pari muutakin mudia, joita Fisun kanssa tervehdittiin.

Loppuvaiheilla alkoi ihan hirveä kaatosade. Enää yhdessä kehässä oli koiria arvostelematta, mutta se tuntui kestävän ihan loputtoman pitkään. Kaikki loput ihmiset änkeytyivät yhden katoksen alle pitämään sadetta, Fisu kävi jo maahan nukkumaan kun oli niin poikki. Päätettiin kuitenkin odottaa vielä Bis-pentu -kehää.

Kohta sitten päästiin vielä kiertämään kehää, mutta F tuntui olevan tosi väsynyt. Se oli alkuun ihan hämillään kun meidän takana juoksi muita koiria ja jäi pyörimään paikoilleen kesken kaiken. Äkkiä se kuitenkin rauhoittui ja päästiin vielä jatkamaan menoa. Tuomari ei oikein edes tutkinut Fisua, vaikka joitain muita koiria se tunnusteli vielä tarkkaankin. Ehkäpä se oli jo siinä vaiheessa päättänyt ettei ota meitä jatkoon. Ei siis päästy enää 4 parhaan joukkoon, vaan päästiin onneksi lähtemään kotiin... Autossa märät koirat kävi saman tien koisimaan.

Ihan hyvä reissu kuitenkin oli, saatiinpahan taas lisää kokemusta ja rahoillekin vastinetta ruokapussin muodossa. =) Varmaan mennään joku toinenkin kerta johonkin match show:hun kun näin kivasti tuollakin meni...





3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea punaisesten pentujen voitosta! :)

Pääsetkö monelta perjantaisin?(mä klo 13.05) Jos silloin kerkeisi joskus vaikka tavata purinalla. Viikonloput ei käy nyt syyskuun tokaan viikkoon asti.

Johanna kirjoitti...

Onnea vielä tätäkin kautta! Fisu esiintyy kyllä tosi hienosti. :)

Noora kirjoitti...

Kiitokset. =)