maanantai 26. toukokuuta 2008

Kala vedessä

Eilen oltiin myös mökillä päiväseltään käymässä. Koirat nauttivat pihan tutkiskelusta ja viihdyttivät itseään riehumalla ja kaikennäköistä puuhailemalla.

Maisa kävi jo kahlailemassa rantavedessä, mutta Fisu ei aluksi oikein uskaltautunut kastelemaan jalkojaan. Se kuitenkin löysi jotain ihania sammalmättäitä ynnä muita herkullisia aarteita, joiden parissa se viihtyi liiankin hyvin. Välillä se lähti piilottamaan aarteitaan pöpelikköön. Tai muuten vain juoksenteli niiden kanssa miettien mitä niille tekisi...

Istuskelimme kallioisella rannalla, jossa on ympärillä n. metrin syvää vettä. Fisu istuskeli lähellä vettä. Yhtäkkiä se ilmeisesti sai jonkun hepulin ja pomppasi paikaltaan suoraan veteen. :O Se ei varmasti tajunnut että siinä oli vettä, ei se muuten olisi niin tehnyt. Vauva meni hetkeksi ihan uppeluksiin, mutta ui kuitenkin itse äkkiä takaisin rantaan. Se varmasti säikähti vähäsen, se juoksi vähän kauemmas ja oli ihan ihmeissään mitä tapahtui. Kuivattelin sitä vähän ja kannoin sen takaisin samalle paikalle missä "onnettomuus" tapahtui. Ei Fisu kuitenkaan ollut moksiskaan, vaan oli ihan tyytyväisenä pyyhkeen sylissä. Se ei kuitenkaan aluksi mennyt kauhean lähelle vettä, mutta myöhemmin oli jo ihan normaalisti. Oli tosi lämmin ilma, joten turkki kuivui äkkiä ja pentu oli jo entisensä. =)

On se kyllä niin hölmö koira välillä!

Automatkalla kotiinpäin molemmat tytöt olivat aivan poikki, niin paljon oli ollut kaikkea kivaa tekemistä mökillä. :)

Kuvia reissusta:

Fisu kalliolla, josta pomppasi aiemmin veteen




F varpujen joukossa


Pentu tähystelee järvelle

1 kommentti:

Pinja kirjoitti...

Heippa:) Helmi kyllä todellakin on oikea pitkäkoipi! Sen takajalat näyttää kaikissa kuvissa ihan suhteettoman pitkiltä:P Ja Fisu on vielä ihan pennunpyöreä, vaikka ikäero tosiaan on lähes olematon. Mutta tässä vaiheessa se vielä näkyy, kuukauden päästä tuskin enää yhtä voimakkaasti. Ja eron tekee lisäksi korvat, Helmillä on teräväkärkiset ja Fisulla pyöreät. Se saa Fisun näyttämään ihan karhunpennulta:)