maanantai 26. toukokuuta 2008

Etanaliitoa

Eilen oltiin taas Maisan kanssa kisaamassa, jälleen vähän huonommalla menestyksellä. Rata oli aika helppo ja muuten Maisa suorittikin sen oikein hyvin, mutta kontaktiesteisiin paloi aivan tolkuttomasti aikaa. Maisa sai siis pari vikkoa sitten kammon puomia kohtaan ja sen jälkeen meno on ollut kisoissa hidasta nimenomaan kontakteilla.

Muu rata meni kai ihan normaaliin vauhtiin, mutta yliaikaa tuli silti 10 sekuntia. :o Ja Maisahan ei koskaan ole ylittänyt ihanneaikoja paitsi silloin jos virheitä on tullut paljon... Saatiin kuitenkin myös vitonen ihan oudosta kohtaa. En ehkä ohjannut Maisaa A:lle joka oli toiseksi viimeisenä esteenä melko suorassa linjassa puomilta ja Maisa tuli sen ohi! Tällaistakaan en ollut osannut odottaa, sillä ei Maisaa tarvitse esteille yleensä viedä tai ohjata tollaisissa tilanteissa mitenkään tarkasti.

No, mutta eipä se kovasti haitannut, sillä eihän siitä nollaa olisi kuitenkaan tullut hitauden takia. Eniten harmittaa Maisan hidastelussa se, että treeneissä se tekee tutuilla esteillä kontaktit jo ihan normaalisti. Ongelmaan on sis vaikea puuttua kun sitä ei tapahdu kuin vain kisoissa, joihin ei voi jäädä esim. namujen kanssa treenaamaan tms... Mutta ehkäpä se menee ohi ajan kanssa. Toivottavasti.

Tässä muutama kuva vielä kisoista. Vauhtia siis muuten riitti ihan hyvin, huomaa hyvistä ilmavaroista hypyillä =)




Kuvat Tiia H

Ei kommentteja: