torstai 22. toukokuuta 2008

Tarpeeton päivä!

Tänään oli ensimmäistä kertaa päivä, jolloin pentu ei tehnyt ainoatakaan tarvettaan sisälle. Siis vallan tarpeetonta menoa!
Äsken käytiin Fisun kanssa kahdestaan pieni remmilenkki, mukana oli iltaruokapapanat ja naksutin. Välillä pentu käveli oikein hienosti silmiin tuijottaen kun äkkäsi namujen tarkoituksen, mutta tietenkin suurin osa lenkistä meni haistellessa niinkuin pitääkin... :)

Lopuksi pidettiin pieni tottistuokio vielä pihassa ja voi miten pentu tykkäsi opiskella! Se on kyllä katsekontaktin oppinut tosi hyvin, sitä se tarjoaa koko ajan, sekä istuminen ja maahanmeno sujuvat jo hyvin.

Eilen agilitytreeneissä otettiin pari vauhdikasta luoksetuloa nakkien kanssa. Ja kyllä muuten oli vauhdikasta! Hallilla treenailtiin myös vähän noita tokojuttuja kun oli vähän häiriötekijöitä, mutta vauvahan toimi ihan yhtä hyvin kuin kotonakin. Ruoan vuoksi mitä vaan. (Voisi vaikka olla Fisun motto.. ;) )

Enää Fisulle ei ole ainakaan pihassa tullut tottelemattomuuskohtauksia, ettei se tulisi luokse, vaan tänäänkin harjoiteltiin moneen kertaan pihasta kaksistaan sisään tulemista. Nimittäin jos Maisa on mukana niin pentuhan tulee imussa, joten sitä täytyy harjoitella kaksin. Mutta hyvin siis sujui.

Välillä metsässä pentu on muka tulossa luokse, mutta juokseekin viime tipassa ohi. Tämä on kuulemma tuttua myös ainakin Riesa-siskolle. Mutta sitä harjoitellaan.

Yksi päivä kun pentu ei totellut luoksetulokäskyä, vein sen vessaan eristyksiin ajatuksena antaa sille pieni huomautus miten käyttäydytään. No, kun ei mitään WC:stä kuulunut (odotin itkua tms.) niin menin katsomaan mitä pentu puuhailee. Siellähän se vain nukkui ihan rauhassa, oli ilmeisesti todennut vessan erittäin hyväksi nukkumapaikaksi. Varsin tehoton rangastus siis. Hmmm....

Ei kommentteja: