sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Kyläjuhlissa

Tänään osallistuimme koirien kanssa kylämme hiekkakentällä järjestettäviin juhliin. Ohjelmassa oli syömistä, syömistä ja syömistä sekä vähän yleistä rupattelua.
Oli niin mielettömän kuuma, ettei kauaa mustien koirien kanssa paikalla viihdytty,
mutta positiivista oli, miten hyvin Fisu suhtautui kaikkeen. Se ei ollut koskaan ennen nähnyt yhtä paljoa ihmisiä, joten kokemus oli sille hyvää harjoittelua. Se oli kuitenkin tosi rentona, eikä ihmetellyt ihmisiä ollenkaan. Ihailijoitaan se tervehti iloisena ja etenkin pikkulapsista piti kovasti. Kelpo juhlija!
Kun istuimme varjossa syömässä, intoutui pentu kaivamaan hiekkakenttää, mikä pöllysi ihan mukavasti. Kotiinvietävänä olikin sitten kaksi harmaata koiraa....

Illalla Maisan Firsa-siskon omistajat tulivat pentua ihastelemaan. Fisu oli ihan ylienerginen, se juoksi aivan hulluna ympäriinsä ja sai hepuleita taukoamatta varmaan puolen tunnin ajan. Ihan hullu koira! Tai ehkä se on vain mudi?
Mutta on sillä sentään jotain iskostunut sinne päähänkin. Luoksetulo sujuu jo aika mukavasti ja nyt enrgianpurkauksessa myös luoksetuleminen oli hyvin hyvin energistä. =)

Ei kommentteja: