lauantai 25. toukokuuta 2013

Viime päivien treenit

Keskiviikkona kastuttiin likomäriksi matkoilla agitreeneihin ja takaisin. Sade laantui treenien aikana kuitenkin sen verran, että päästiin ulkokentälle kertaamaan Fisun kanssa tokohyppy ja nouto.

Agitreeneissä onnistuin möhlimään Maisan kanssa ihan kaikessa, ei vain sujunut. Olin myöhässä, en ennakoinut, Maisa raukka yritti pärjätä mun huonon ohjauksen kanssa. Fisun kanssa sujui sentään vähän paremmin ja sen kanssa saatiinkin hyviä pätkiä! Fisulla oli kamalasti intoa ja tyyppi irtosi hienosti! :)

Tokojuttuja ollaan tehty harva se päivä. Lenkeillä ollaan kertailtu luoksetulon stoppeja. Tajusin, että olen treenannut ihan liian lyhyellä välimatkalla - pitkällä matkalla toimii tosi huonosti :/ No, eipä tälle ehdi oikein mitään enää tekemään. Tuskin tulee kokeessa pisteitä, sen verran valuu...

Kaukoihin on tullut välillä jotain ihme paineistumista. Jossain vaiheessa F saattaa vain päättää ettei millään enää voi käydä maahan. Siis ihan oikeasti? Tosi kummaa. No, ei auta kuin toivoa parasta, että kokeessa se suostuisikin vaihdot tekemään. Aika epävarma fiilis tästä. Ehkä otetaan olohuonekaukot vielä tänään illalla.

Nouto on parantunut, varmaankin kevyempi kapula oli ratkaisevä tekijä tässä. :) Olen myös ottanut välillä hetsattuja lähetyksiä kapulalle ilman perusasentoa alussa. Tänään tehtiin vain yksi tällainen toisto, ja koska palautuskin oli iloinen ja melkein oikeaan paikkaan, niin en toistanut enää enempää.

Jäävät on nyt onnistuneet aina. Todella toivon, että ne osataan myös kokeessa.

Paikallaoloja ollaan tehty aika vähän, mutta viime kerrat se on pysynyt hyvin. Olen panostanut lyhyempiin pätkiin ja hyvään palkkaan. :)

Hyppyä tehtiin tänään hallilla. Muovilätkän kanssa se on hypännyt kivasti pidemmälle, mutta voi olla että ilman alustaa se kääntyy heti esteen jälkeen. No, sitten kääntyy. Takaisinpäin on nyt hypännyt paremmin, mutta sivulletulo on edelleen vähän heikkoa. Kymppiä ei siis tästä(kään) odoteta... :D

Huomenna on siis meidän eka AVO-koe, peukut pystyssä! :)
Mulla on ihan hyvä fiilis huomisesta, tiedän mitä F osaa ja mitä ei. Ei oikeastaan jännitä (ainakaan vielä), mennään kokeilemaan miten koira toimii kokeessa pitkästä aikaa ja mikä on meidän tämänhetkinen osaaminen. Sen verran tokokärpänen on päässyt puraisemaan, että on mulla jo seuraavakin koe katsottuna. ;) No, jatkoa täytyy miettiä huomisen jälkeen lisää.

Ei kommentteja: