torstai 30. toukokuuta 2013

Aktiivipäivä

Tänään ollaan oltu oikein reippaita tyttöjen kanssa. Otin ilon irti siitä, että oli auto lainassa, ja liikuttiinkin sinne tänne. Aamulla käytiin pitkä lenkki vanhan kodin maastoissa Espoossa/Vantaalla ja myöhemmin päivällä käytiin hallilla treenailemassa agia ja tokoa.

Maisa sai tehdä vähän jotain pientä esteillä ja Fisunkin kanssa keskityttiin lähinnä tokoiluun. Tokoa  on helpompi tehdä ilman varsinaista suunnitelmaa, agissa tuntuu että pitäisi vähän miettiäkin mitä tekee. ;) No ei, kyllä mä yritin vähän tokotreeniäkin suunnitella, ettei ihan höntsäilyksi menisi.

Tokot aloitettiin seuraamisella. Nyt palkkailin vähän useammin, mutta otin pari vähän pidempääkin pätkää. Palkkailin taas useamman kerran liikkeellelähdöistä, ja nyt F tuntui ainakin olevan hyvin kuulolla. Häiriötä ei tosin tällä kertaa ollut nimeksikään, kun ei muita treenaajia paikalla ollut. Täyskäännökset tuntui erityisen hyviltä, muuten aika normiseurausta. :)

Seuraavaksi tehtiin maahanmeno ja luoksetulo kokeenomaisina ilman palkkaa välissä. Maahanmeno oli perushyvä, luoksetulo jopa parempi kuin yleensä. Stoppi oli aika nopea ja F tuli melkein sivulle asti itse. :) Tämän jälkeen otettiin stoppeja vielä erikseen, takapalkalla ja ilman. Takapalkka meinasi taas hidastaa vauhtia eteenpäin, mutta vaadin jälleen kunnon vauhdin ennen stoppausta.

Seuraavaksi seisominen ja kaukot putkeen. Liikkeestä seis ei ollut ihan yhtä napakka kuin normaalisti. :/ Kaukoissa tuli taas pientä ryömimistä eteenpäin vikassa maahanmenossa. Höh. :( Otettiin pysähdyksiä tämän jälkeen erikseen, samoin kaukojen vaihtoja. Taas meinasi aina nousta itse maasta istumaan, aijai! Mutta kai se on hyvä, että pääsee treeneissä puuttumaan siihen.

Nouto oli aivan superinnokas ja hieno! Jes, kiva että F on vihdoin innostunut siitä vähän enemmän. :) Lähti kapulalle innokkaana ja toi sen sivulle asti, jeeee! Sen jälkeen annoin taas pari kertaa kapulan sille suuhun ja pyysin sivulle sen kanssa. Hyvin teki. :)

Hypyssä ei mitään valittamista, tein taas namualustalla, ensi kokonaisena liikkeeenä ja sitten vielä pari kertaa niin, että heitin lelun hypystä. Olipa hyvät treenit tänään! :)

Lopuksi F sai vähän agiliidelläkin. Tehtiin mm. kontakteja, käännöksiä ja leikkauksia keppien alussa ja lopussa. F oli hieno pieni. :) Vitsi että treenaaminen on taas kivaa! Tällaista inspistä olen odottanutkin koko talven ja ehkä kauemminkin. Kesä sen taitaa tehdä! :)

Ei kommentteja: