sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Perjantai-illan agitreeneistä

Perjantaina käytiin iltasella Fisun kanssa kaksin hallilla ottamassa pienet treenit. Otettiin lähinnä keppejä ja kontakteja + vähän muitakin juttuja.

Kepeillä (6kpl) aloitettiin taas yhden verkkopätkän kanssa (vika väli, toinen puoli). Lähetin putken kautta ja hienosti meni. Lopuksi otin verkon pois ja Fiskars pjotteli taas 6 keppiä ihan ilman apuja ja ihan uskomattoman hienosti! On se vaan fiksu!

Kontaktit sujui myös hyvin. Keinulla ei saatu kauhean hyödyllisiä harjoituksia aikaan ilman apukäsiä, mutta muistutukseksi otettiin pari nokkimistoistoa.
Puomin Fisu teki ripeästi loppuun asti ja muisti hienosti pysähtyä, vaikka juoksin sen ohi itse. Samoin A:lla onnistuneita suorituksia. Vähän se tuntuu A:lla varovan kiipeämistä eri lailla kuin puomilla, mutta ihan hyvin kuitenkin.

Otettiin lopuksi myös "vasen" ja "oikee" käskyille vähän toistoja ihan yhdellä matalalla hypyllä. Ollaan näitä joskus aiemminkin harjoiteltu, ja ihan kivasti F muisti miten kierretään siiveke lyhyllä kaarroksella. Lopuksi otettiin pari ihan irtoamispätkää, ettei jää kädessä kiinni -vaihde päälle. No, varmaan turha pelko Fisun kohdalla... ;P

Jossain pätkässä oli pimeä putkikulma ja näissä olen aiemminkin huomannut samaa kuin nyt, että F kääntyy putkesta aina sinne suuntaan, miltä puolelta olen sen putkeen lähettänyt. Eli se ei vielä hahmota, että voin vaihta puolta putkeen lähetyksen jälkeen, vaikka huutaisin sitä ja äänellä yritän sille kertoa missä olen. Näitä täytyy siis treenailla.

Älyttömän hyvät treenit kokonaisuudessaan! Fisun kanssa on niin ilo treenata kun se on vain ihan uskomattoman hyvä. :-)

Ei kommentteja: