sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Näyttelyeläin

Tänän Fisulla oli taas pitkä, tylsä ja märkä päivä Vantaan Hakunilassa. Kyseessä oli siis kaikkien rotujen näyttely, jossa Fisu oli ainoana mudina kehässä. Tuomarina oli Elena Ruskovaara ja mukana oli myös harjoitteluarvostelija. Koirat tutkittiin hyvin tarkkaan ja tuomari selosti harjoittelijalle pitkään rodusta ja koiran ominaisuuksista. Tavallista mielenkiintoisempi näyttelykeikka siis.

Hyvä reissu oli, Fisusta tuomari totesi harjoittelijalle, että "en näe mitään syytä, miksei koira saisi vaaleanpunaista". Siispä Fisu sai ERIn ja näinollen oli ROP saaden toisen SERTinsä!! Kaunis koira! =)

Arvostelu kuului näin:
"Nuorekas oikeantyyppinen jäntevä, miellyttävästi käyttäytyvä narttu. Oikea raajakorkeus ja solakka runko. Hyvät korvat, silmät saisivat olla tummemmat ja kuono vähän täyttyneempi silmien alta. Liikkuu huolimattomasti edestä. Hyvä sivuaskel, häntä ja karva."

Tuomari puhui tälle harjoitusarvostelijalle, että jos Fisu olisi vanhempi, pitäisi sen olla vähän rotevampi ja kai vahvempiluustoinen, mutta nuoreksi koiraksi se on ihan sopiva. Pää tosiaan saisi silmien alta vähän leventyä, ja silmät voisi samalla vähän tummua. :) Mutta kokonaisuudessaan tuomari tykkäsi koirasta ja Fisu esiintyi jälleen hirmu hienosti.

Jäätiin sitten odottelemaan ryhmäkehiä. Fisu oli siinä vaiheessa jo tosi väsy ja tylsistynyt, mutta jaksoi sentään vielä jotenkuten olla kehässä. Ei kuitenkaan päästy jatkoon, vaan lennettiin ulos ekan erän mukana. Mutta ihan kiva näyttelypäivä, sateesta huolimatta.

3 kommenttia:

Terhi ja mutiaiset kirjoitti...

Onnittelut sertistä! :-)

Tiia kirjoitti...

Onnea toisesta sertistä! Taisi kolmas pitää saada vuoden päästä ekasta sertistä tai miten olikaan se..

Noora kirjoitti...

Olikohan se niin että pitää olla 2v. täyttänyt niin voi valioitua.... Katellaan sitten keväällä seuraavia näytelmiä. :)
Kiitokset onnitteluista (=