keskiviikko 24. elokuuta 2011

Ageilua

Viime viikonloppuna jouduttiin jättämään eka kolmasluokan kisa väliin, kun itse nyrjäytin nilkkani viikolla. Onneksi jalka ei mennyt kuitenkaan pahemmin, nyt on jo kunnossa.

Tiistain treeneissä tehtiin kolmosen rataa. Katselen jos jaksan linkata ratapiirroksen jossain vaiheessa. Muuten meni ihan jees, mutta Maisan kontaktit sai savun nousemaan korvista ja Fisun lehmäily melkein yhtä paljon.

Toivon, että tämä on juoksun jälkeistä flegmaattisuutta eikä Fisu itse. Se turhautui tosi nopeasti mokista ja alkoi komentaa, eikä tehnyt enää kunnolla eikä innolla. Ärsyttävää kun koira ei kestä toistoja.

Toivotaan, että Fisua huvittaisi viikonlopun koulutuksissa tehdä jotain.

2 kommenttia:

Maiju ja Hippi kirjoitti...

Voi ei, tosi ärsyttäviä noi lehmäkaudet! Hipilläkin on ollut juoksujen jälkeen hirveä laiskiaiskausi, mutta jostain syystä se ei sillä ulotu agilityyn. Sillä on nytkin maito nisissä valeraskauden takia, mutta enää sitä ei tarvi lenkillä vetää perässä. Kutsuiskohan meitäkin tuo veitsi jossain vaiheessa...

Noora kirjoitti...

Joo, lehmä ei tosiaankaan ole mun lempieläin. :(
Voi Hippiä, meilläkin Maisalla tuli aina maitoa valeraskauksina, kunnes kohtu lähti. Pikkukoiran kohdalla leikkaus oli hyvä ratkaisu, voin suositella! =)