torstai 8. lokakuuta 2009

Tiistain agitreeneissä

Oli nyt toiset treenit Maisan uuden ryhmän kanssa. Eikä tehty ihan helppoja juttuja tälläkään kertaa. Koiria oli vain 3, joten ehdittiin aika kivasti jauhaa rataa ja kokeilla eri suoritustyylejä.

Radalla vaikeimpia kohtia oli mm. putket A:n alla, vaikea vienti kepeille(90 asteen avo kulma takaaleikkauksena) ja ahtaat pyöritykset hyppyjen ympäri. Me ei taaskaan osattu pujotella (näitä päiviä tulee aina silloin tällöin, ikävä kyllä) ja varmaan vasta neljännellä yrityksellä päästiin kepit loppuun asti, kun aina jäi vika väli tekemättä. Vauhti siinä vaiheessa oli jo ihan matelua. Sisäänmenot kuitenkin sujui.

Jotenkin rata oli meille hankala, vaikkei siinä mitään kovin ihmeellisiä juttuja ollut. Olin varmaan itse jotenkin tosi jäykkä ja virheitä tuli ihan hölmöissä kohdissa. Esim. käänsin koiraa niin paljon ennen hyppyä, ettei se lopulta hypännyt ollenkaan, vaan tuli koko hypystä ohi. Kaarrokset oli pitkiä ja jotenkin ei vaan sujunut. :/

Tämänkertainen "coach" oli myös sitä mieltä, että Maisasta varmasti saisi enemmänkin irti ja kokeiltiin sitten joitain pätkiä niin, että pidin lelun kädessä ja innostin oikein kunnolla. Tämä tuntuikin toimivan, ja vauhtia saatiin vähän lisää. Maisa oli muutenkin vähän muissa maailmoissa välillä, se lähti odottaessaan hallia nuuskimaan ja meinasi merkata sisään, mitä ei yleensä koskaan tee. :o

Saatiin kuitenkin ihan hyviä onnistumisia loppuun, joten ei ihan huonot treenit kuitenkaan. Tehtiin lopuksi rata taas lopusta alkuun ja saatiin ihan uusia juttuja siihen.

Saapa nyt nähdä miten viikonloppuna sujuu, kun on parit vähän vähemmän onnistuneet treenit alla..

Fisu sai myös tehdä vähän jotain pientä ennen Maisan treenejä. otettiin mm. keppejä, puomia, ja joku eteenmenopätkä, kai. Vähän oli keskittyminen hukassa, muuten ihan jees.

Ei kommentteja: