keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Fisu videolla

Tässä Fisun möllikisavideo parin viikon takaa. Jotenkin näyttää ihan hölmöltä videolla, mutta ehkä tästä oppii jotain... ;)
Kirjoittelen eilisistä agitreeneistä myöhemmin, kun ehdin.

2 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Oletkos kiinnittänyt huomiota että ohjaava kätesi näyttää välillä taivaisiin, ja siitä johtuen Fisu joko jarruttaa tai menee esteestä ohi (esim. tuossa A)? Mulla oli aluksi Secin kanssa tuo ongelma,ja kun sain tuon (ainakin osaksi pois) tuli suorittamiseenkin varmuutta. Toinen mihin kannattaisi kiinnittää huomiota on fisun hyppy tyyli, suurimman osan hypyistä se hyppää liian korkealta eikä niinkään suoralinjaisesti mikä toisi suoritukseen lisää nopeutta. Kannattaa kokeilla tehdä pitkä suora, mihin tulee n.6-8hyppyä, joista kaikki on eri korkeuksilla ministä-maksiin. Secillä ei niinkään ole tuossa liian korkealle hyppäämisessä ongelmia kun meno halu on liiankin suuri, mutta silti tehdään tuota suora harjoitusta silloin tällöin. Noilla maksi hypyillä Seci meinaan joutuu tosissaan miettimään ja keskittymään oikeaan hyppytyyliin,paikkaan ja kropan venytykseen, ja käännöksissä selän ja kaulan käyttöön. Nuo medi hypyt kun ovat isolle medille todella simppeleitä siitä johtuen välillä maksin alimmalla( käännöksissä) treenaaminen tuo koiralle harjoituksiin lisää vaativuutta, ja sitten tietysti vauhtia tulee lisää kun mennään taas medeillä. Kannattaa muistaa kunnon alku- ja loppulämmittelyt, varsinkin jos makseja menee, eikä tietenkään liian usein makseilla... Kannattaisi myös yrittää saada Fisua pois tuosta tavasta että se tujottaa koko ajan sun kättä, esim. laita palkka namit kuppiin kesken radan/loppuun, tai anna treenien ohjaajalle lelu minka hän heittää.

Noora kirjoitti...

Jep, itse asiassa justiin viime treeneissä oli puhetta tosta, että "heitän" kädellä Fisua esteille ihan turhaan. Siihen pitäisikin kiinnittää huomiota...

Samoin tuolla möllikisoissa yksi tuttu sanoi, että F katsoo mua (kysyy lupaa/ohjetta) oikeastaan joka hypyn jälkeen ja siksi ei varmaan myöskään hyppää niin hyvin eteenpäin, vaan hypyistä tulee lyhempiä ja korkeempia.

Kiitos vinkeistä, täytyy kokeilla joskus. :)

Fisu on sen verran vielä epävarma, että se hakee musta paljon tukea ja varmaan saadaan menosta paljon paremman näköistä kun tulee varmuutta koirallekin lisää. Ja toki ohjaan itse tarkemmin. ;)