maanantai 12. lokakuuta 2009

Melkein tuplanolla sekä muita viikonlopun tapahtumia

Hitsiläinen. Eilisissä Friscies cup -kisoissa jäi Maisalta tuplanolla 0,44sekunnin päähän. :( Kummallista oli, että yliaikaa tuli hyppäriltä eikä agiradalta, vaikka kontaktit on ne, mikä Maisaa yleensä hidastaa. Mutta fysiikan lait tulivat jälleen vastaan ja 39 sekunnin ihanneaika oli tällä kertaa pienelle koiralle liian kova, kun rimatkin olivat 35:ssä. Harmi.

Agilityradalla alitettiin ia vajaalla sekunnilla. Olin varma, että keinulta tuli vitonen, kun Maisa mun mielestä hyppäsi aika ajoissa pois, mutta virheettä tultiin kuitenkin maaliin. Kyllä vähän harmitti hyppärin jälkeen, mutta ehkä siksi agiradalla onnistuttiin kun ei tullut paineita ekan radan jälkeen... Radat oli aika mukavan loogisia ja hyvin eteneviä.

Näemmä oltaisiin saatu osallistua myös FC-finaaliin, mutta se jäi meiltä välistä. Sijoitukset oli meillä 12. ja 10., eli eipä erityistä kehumista siinä. Mutta ei sille mitään voi, kun koira vaan ei pääse kovempaa noilla töppöjaloillaan.


Fisu oli perjantaina agitreeneissä. Sieltä jäi käteen mm. se huomio, että mä huiskin ohjaavalla kädellä aivan liikaa ja "heitän" koiraa esteille kun pitäisi ohjata. Kädet siis vakaaksi ja alemmaksi ja heti sujuu paremmin. Fisu tuli itse asiassa puomilta kesken alas ekalla kerralla, mutta Lauran mielestä tämä johtui juuri siitä, että alkuun pidin kättä kamalan korkeualla ja sitten yhtäkkiä vedin sen alas. Koira tuli sitten käden mukana.

Kepit oli radalla verkotettu, mutta availtiin Fisulle osa väleistä ja hyvin toimi. Ruvetaan näitä vähentämään koko ajan. Ulkona tehtiin taas 6 keppiä ilman verkon verkkoa! Jes!

Keinua otettiin taas yksittäisenä, hyviä toistoja. Voi kuitenkin olla, että nyt kun ollaan tehty keinua taas enemmän, Fisu vähän varoo puomia muutenkin sillä on vähän huonosti vauhtia puomilla. Varmuutta siihen siis lisää.

kivat treenit, rata sujui hyvin.


Lauantaina sitten hakuiltiin jälleen Sipoon suunnalla. Paikka oli nyt tiheähkö metsä ja Fisu oli jälleen hyvin pätevä. Rullaharjoituksia otettiin nyt 4 kappaletta ja sen jälkeen haettiin vielä maalimiehet takakulmista, toinen umpipiilosta.

Rullaharjoitukset onnistui hyvin lukuunottamatta yhtä kertaa jolloin rulla tipahti kesken juoksun. Uusintayrityksellä kuitenkin onnistui. Itse vain lähinnä hidastan Fisun menoa ja näytöille lahdöissä höpöttelin turhia kun koira olisi ollut jo menossa. Tekniikkaa saisi vähän siis parantaa. ;) Kerran Fisu lähti itsenäisesti "näytölle" ennen kuin ehdin liinoineni mukaan ollenkaan. On vain niin monta asiaa, mitkä pitäisi hallita nopeasti, leikki, rullan ottaminen, liinan kiinnittäminen ja lähtö maalimiehen luo. Ei onnistu! Mutta siksipä sitä harjoitellaan...

Piiloutuneet maalimiehet löytyi tosi hienosti ja Fisulla oli kunnon draivi päällä koko treenien ajan. Kivaa.


Eilen lähdettiin sitten Maisan kisojen jälkeen Fisun kanssa taas lenkille Rimma-mudin kanssa ja voi että tytöillä oli kivaa! Tässä kuvia tyttöjen menosta.
Kaikissa copyright Karla Kylmäkoski!
Taitoilua


Best friends <3

kuvat klikkaamalla isommiksi.

Ei kommentteja: