torstai 2. huhtikuuta 2009

Agireeniä

Eilen jälleen Maisan treenit.
Meitä oli aika vähän paikalla (5koiraa), joten ehdittiin ihan kivasti tekemään. Yksi rata tosin vain, mutta nyt sen suorittamiseen oli normaalia enemmän aikaa. Rata alkoi n. kuudella sivuttain samassa linjassa olevalla hypyllä, jotka kaikki suoritettiin eka oikeinpäin, seuraava takaa jne.. Sain käyttää toisella kertaa vartaloa vähän enemmän ohjauksessa, jolloin M teki kai paremmat käännökset.

Kepeillä leikkasin takana, mikä ei ekalla kertaa onnistunut (M pomppasi pois kai ekan välin jälkeen), mutta muilla kerroilla toimi aina hyvin. Radalla oli suht paljon suoraa ja vauhtipätkiä, sain taas ihan tehdä töitä, että pysyin Maisan tahdissa. Onneksi M hakee estetiä tosi hyvin jo, joten voin lähettää sitä kauempaakin ja ehtiä itse edelle. Tätä kuulemma pitäisi tehdä enemmänkin, luottaa Maisaan ja rohkeammin lähettää sitä esteille.

Radalla ei ollut muita kontakteja kuin A. Ekalla kertaa M tuli hyvin aika alas ja sitten vapautin sen, hyvä suoritus. Toisella kertaa se hyppäsi liian ylhäältä, joten otettiin heti uudestaan. Tuskin tämä kauhean hyvä tyyli on, mutta jos nyt saisi sen verran toimimaan, että M himmailisi, eikä pomppaisi veks ennenkuin annan luvan...

Kokeiltiin taas useampaa kohtaa muutamalla eri tavalla ja hyvin tuli taas huomattua eri tapoja suorittaa. Aina oppii vähän lisää, mikä toimii Maisan kanssa ja mikä ei.
Loppusuoralla M haki hirmu hyvin esteet ja irtosi eteenpäin vaikka tämä ei sen mikään vahvin ominaisuus ole. Jotain kehitystä kai siis tässäkin.

Fisun kanssa nokittiin ja tehtiin radan loppusuoraa pariin kertaan sekä rengas muutamaan otteseen. Hyvät kontaktitreenit, kiva huomata siinäkin edistystä. :)

Saatiin vähän huonoja uutisia. Coachimme lopettaa meidän kanssa kesällä, joten saa nyt nähdä, saadaanko uusi kouluttaja, vai miten käy. No, kohta alkaa Fisullakin ohjatut, joten ainakin toisella koiralla on varmasti kouluttajalliset treenit jatkossa. :)

Maisan ilmoitin pääsiäsikisoihin kahdelle radalla (12.4.). Kivaa!

Fisullahan on muutes kohta se Lahden näyttely (26.4.). Sillä alkaa olla jo tosi hieno kikkura. Toivotaan, että turkki on hienona myös Lahdessa! =)

Ei kommentteja: