sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Tuplanolla!

Tänään tehtiin Maisan kanssa meidän kisauran ensimmäinen tuplanolla! Oltin purinalla pääsiäiskisoissa kahdella radalla, agiradalla sekä hyppärillä. Ensin oli agilityrata, joka oli aika kiva etenevä rata, keskellä oli vähän ahtaampaa esteiden kanssa ja muutamia tiukempia kohtia. Kontaktit oli kaikki kerran, M teki tosi hienosti kaikki. Puomilla tuli vauhdilla loppuun asti ja pysähtyi oikeaan kohtaan, joten päästiin nopeasti jatkamaan. A:n ja keinun jälkeen valssasin, jolloin sain Maisan paremmin ottamaan kontaktin. Eräs tuttu sanoi tosin meidän radan jälkeen, että M vähän hassusti hyppäsi keinulla (kai ennen kuin keinu osui maahan), mutta ei saatu virhettä kuitenkaan. Tuomarina oli Seppo Savikko.

Rimat oli onneksi 30:ssä, en tykkää 35 korkeuksista, koska M hyppää silloin kai vähän huonommin ja aikaa menee enemmän. Nyt mentiin siis aika kovaa ja alitettiin ihanneaika ekalla radalla reilu 3s ja toisella reilu 5s. Agiradalla oli pimeä putkikulma, jonne Maisan lähetin sen kummempaa varmistelematta. M oli kuulemma hetken katsonut, "pitääkö tänne mennä", mutta meni sitten kuitenkin. :)

Hyppäri oli suht helppo ja kiva rata. Koko ajan mentiin oikeastaan eteenpäin, eikä pahempaa kieputusta ollut. Muutamia takaakiertoja ja loppusuoralla aika ovelasti putki sivussa, joka piti suorittaa ennen vikaa hyppyä. Maalihyppy oli koiralla suoralla linjalla kepeiltä, mutta M tuli onneksi kuuliaisesti mun mukaan putkelle. Kepeillä meinasin oikeastaan sössiä Maisan väärään väliin, kun valssasin vähän tiukasti, mutta M onneksi korjasi itse ja haki upeasti oikeaan väliin!

Eräs kaverin kaveri oli myöhemmin sanonut Maisasta, että se taitaa olla varma koira, joka ei mene väärille esteille. Kaveri vastasi siihen, että "olisit vaan ollut viime treeneissä katsomassa"... :D No, joskus sujuu ja joskus ei.. ;) Tänään onneksi vähän paremmin.

Täytyy nyt miettiä aletaanko keräillä sm-nollia tms. kun olisi se tuplanolla vähän vahingossa jo. Saa nähdä, miten innostutaan kisaamaan.

Kisoihin lähdettiin jo ennen seitsemää aamulla ja välissä tulin tuomaan koiran kotiin, minkä jälkeen lähdin itse kisatöihin. Oli ihan hauska olla mediluokat töissä ja katsella hyviä ratoja. Kummasti on alkanut medit kiinnostaa Fisun myötä. Elän siis vielä siinä ajatuksessa, että siitäkin tulee medi. :p

2 kommenttia:

Juha & Nasta kirjoitti...

Onnittelut tuplasta!!! Jokos on muut nollat kasassa SM-kisoja varten ....

Noora kirjoitti...

Ehei, taisi olla meille vasta toinen ja kolmas. Oli aika pitkään kisataukoa. Katotaan, jos innostutaan keräilemään vielä lisää...
Kiitokset! :)