tiistai 7. huhtikuuta 2009

Kahdet agiliidot

Nyt onkin tullut käytyä aika tiuhaan tuolla purinalla reenailemassa. Tosin aika kevyitä, helppoja ja lyhyitä treenejä ollaan tehty, joten tuskin on vielä liikaa koiria rasitettu. Lähinnä olen Fisun kanssa nyt tehnyt, M on joko ollut mukana tekemässä parit kepit tai kontaktit tai vaihtoehtoisesti jäänyt kotiin.

Sunnuntaina käytiin Heidin ja Milou-villiksen kanssa aamulla treenailemassa. Otin Maisan mukaan ihan siksi, etten jaksanut sen kanssa tehdä erikseen aamulenkkiä ennen lähtöä.. M sai tehdä kepit pariin kertaan, puomin ja keinun. Kepeillä oltiin taas niin kuumana, ettei meinattu millään päästä loppuun asti. :o Varmaan vasta viidennellä yrittämällä onnistui. Ärsyttävää.

Fisu pääsi taas tekemään kontakteja ja verkkokeppejä. Puomi oli ihan hyvä, vaikka alkuun taas meinasi pelottaa. Nyt kuitenkin jo aika heti löytyi vauhtia ja kammo oli suht poissa. Hyvät pysähdykset ja nokkimiset, onnistumisia. :)

Keinu sujuu hienosti, F tulee reippaana päähän ja alkaa heti nokkia hienosti. Lasken sen jo aika vauhdilla alas ja vähän annan sen jo kolahtaakin. Hyvä hyvä.

Matalaa A:ta tehtiin taas pihassa ja kivasti sujui. Oiekastaan tosi hienosti. F tuntuu A:lla tajuavan oikean paikan ja toiminnan vielä paremmin kuin puomilla, vaikka A:ta ollaan tehty paljon paljon vähemmän. Lupaavalta vaikuttaa siis.

Myös pussia otettiin pariin kertaan, sitä F tykkää ja tekee oikein reippaana.


Eilen käytiin sitten Fisun kanssa kaksin, Rasse ja Krista seurana. "Pennut" sai tehdä eteenmenoja, joita ei oltukaan Fisun kanssa vähään aikaan niin kunnollisesti tehty. Alkuun tehtiin namikipolle lähetyksenä, lopuksi otettiin lelu kokeiluun, mikä toimi myös tosi hyvin. Krista siis heitti Fiskarsille sen palkaksi.

Aluksi kolme hyppyä oli ihan suorassa linjassa, sitten sirrettiin keskimmäistä jonkin verran sivummalle, jolloin koirien piti vähän hakea sitä, eikä voinut ihan suoraan rynnätä palkalle. Fisulta sujui oikein mainiosti, ei mitään ongelmaa hypyn hakemisen kanssa. =)

Lopulta Krista totesi, että voi voi, ei se Fisu kyllä ole susta yhtään kiinnostunut irtoamisissa, vaan menee ihan palkan perässä. :D Voi harmi tosiaan... ;)

Lopuksi nokittiin puomin alasmenolla ja matalalla A:lla. Puomilla oli alkuun ongelmia, F ei tajunnut oikeaa kohtaa ja sitten päätti juosta suoraan läpi. Ihme, mistä nämä taas johtui... Lopulta sain avustaa sitä aika lailla, jotta saatiin onnistumisia. Onneksi vihdoin tajuttuaan F teki ihan hyvin. Keinua otettiin myös pari kertaa, hyvin meni!

Tänään pitäisi ottaa Fisu siis ev. mittaukseen. Katotaan, miten käy!

Ei kommentteja: