maanantai 6. lokakuuta 2008

Rasmusta ja Ruutia tapaamassa

Tänään lähdettiin taas Tiialle treffaamaan bc-Ruutia ja tolleri-Rasmusta (+norwich-Viliä). Lähdettiin kunnon lenkille neljän koiran kera. Pysähdyttiin välillä heittämään palloa nurtsikentälle ja välillä otettiin kuvia koirista. Pidettiin myös pienet tokotreenit koulun hiekkakentällä. Penuilla oli taas hirmu hauskaa ja vauhtia riitti! Maisa osallistui myös riehumiseen poliisin roolissa ja komensi muita minkä kerkesi.

Koululla käytiin myös jännällä ritiläsillalla, mikä oli aika korkealla. Tyttöjä vähän jännitti ja aluksi molemmat kävelivät ihan matalina. Fisu oli vähän enemmän peloissaan, eikä suostunut ensin edes syömään namuja kun niin jännitti. Oltiin hetki siinä paikoillaan, silittelin pentua ja sitten se uskalsi jo syödäkin. Ihan hyvää harjoitusta Fisullekin olla vähän erikoisemmilla alustoilla.

Hiekkakentällä otettiin tosiaan vähän tokojuttuja. Fisun sivulletuloa alettiin harjoitella vähän eri tavalla, koska nyt asento onkin aika huono, koska olen yrittänyt saada Fisun lähelle jalkaa siten että käännän sen päätä ulospäin. Onhan se toiminutkin, mutta Fisun asento on jotenkin jännä eikä se ole kovin hyvä, että sen pää on väärään suuntaan kallellaan.

Kamalan vaikeaa yrittää itse tehdä erilailla, mutta ehkä se alkaa sujumaan. Tähän pitää kiinnittää huomiota. Sitä vain jää itse tosi helposti kiinni samoihin liikkeisiin mitä tekee (väärinkin) ja niitä on hankala muuttaa. Sain myös Tiialta vinkkejä, miten pääsen seuraamista harjoittelemaan muutenkin kuin "imuttamalla".
Maisan kanssa otettiin pienet tanssitreenit ja treenailtiin temppuja.

Koirat on vieläkin ihan poikki, vaikka kotiin tultiin vajaa 3h sitten. :)

Kiitos jälleen Tiialle kuvista!











(Kuvat: Tiia Hämäläinen)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Maisa on tosi nätin ja näppärän näköinen heeleri! Ihastuin. :) Itsellenikin varmasti on tulossa hiirukka, mutta vielä pitää tyytä kuvien katseluun..

Noora kirjoitti...

Kiitoksia, välitän kehut Maisalle! ;)