maanantai 1. syyskuuta 2008

Maisa kolmosissa

Tänään osallistuttiin ekaa kertaa Maisan kanssa kisaan kolmosissa. Oltiin Ojangossa hyppärillä. Rata ei ollut kuitenkaan mikään kauhean vaikea, olin varautunut pahempaankin..

Jätin Maisan hyvän matkan päähän ekasta hypystä ja kun annoin sille luvan tulla, se hyppäsi suoraan ekan riman päälle. :O Selkeästi hahmotti sen ihan väärin. Jatkettiin sitten rataa, mutta parit seuraavatkin hypyt se hyppäsi aika epävarmasti ja kesti vähän aikaa ennen kuin päästiin vauhtiin.

Muuten rata meni kyllä oikein kivasti. Ohjauksellisesti ei ollut montaa vaikeaa kohtaa ja ihan hyvin me niistäkin selviydyttiin. Pituudella jouduin leikkaamaan takaa ja sekin onnistui. Yhden suoran putken jälkeen tuli Maisalle vähän pitkä kaarros kun olin sen jälkeen heti valssaamassa toiseen suuntaan. Muuten ei tainnut hankaluuksia sen kummemmin olla. Parissa kohtaa huomasin, että olin aika lailla Maisaa edellä, ehkäpä hyppääminen kesti sillä vähän normaalia kauemmin. Radalla olleet rimat oli jotenkin tosi paksuja ja varmaan Maisallekin outoja, se ei selvästi ollut sellaisiin oikein tottunut.

Maaliin päästiin ajalla 43 ja vähän päälle, ihanne oli 40, mihin yllättävän harva pääsi. En tiedä olisiko meidän aika riittänyt ihanteeseen ilman alun ongelmia, mutta eipä sillä enää väliä. Tuloksena siis 8 ja risat.

Ihan hyvä aloitus tämä kuitenkin oli kolmosissa. Olin varautunut hyllyyn tai suureen pistemäärään, mutta en kyllä tuollaiseen virheeseen. Siksi ehkä vähän harmittaakin kun muuten rata meni niin hyvin... :/

Kisan jälkeen treenasin vielä Maisan kanssa kentän reunalla olevaa matalaa A:ta, mikä oli kuitenkin korkeampi kuin mitä meidän hallilla ollaan välillä päästy tekemään. Uuden lelun kanssa A meni tosi hyvään vauhtiin, ei näkynyt mitään merkkejä pelosta tai hidastelusta. Nyt tosin kun en Maisalta vaadi pysähtymistä, se hyppää aika ylhäältä alas, mutta kaikkeahan ei voi saada. Nyt pääasia on kuitenkin se vauhti..

Tästä lähdetään hyvillä mielin kohti seuraavia kisoja, ehkäpä ilmoitan jo parin viikon päähän hyppärille... =)

1 kommentti:

david santos kirjoitti...

Great!!!
Congratulations.