perjantai 22. lokakuuta 2010

Vapaapäivän treenejä

Käytin Purinan vapaavuoroa hyödyksi, kun vaparina ehdin jo hyvissä ajoin päivällä hallille. Otin vain Fisun mukaan, en keksinyt mitään mitä haluaisin Maisan kanssa treenata. Fisun varalle oli selvä suunnitelma; kontaktit + käännökset.

Radalla oli sopivasti pari pätkää, joista sain hyvät harjoitukset meidän suunnitelmaan sopivaksi. A:n kanssa otettiin parit takaakiertokohdat ja kääntymisiä hypyillä. Aika kivasti sujui. Jätin nyt lelun aina maahan vikan hypyn taa odottamaan (Fisun nähden), jotta se ei aina totu hakemaan palkkaa multa. Kääntyi tällä kertaa paljon tehokkaammin kuin välillä.

Toinen ratapätkä sijoittui puomin ympärille. Otin pari toistoa lähinnä puomia oikein vauhdikkaana (putkesta ja loppuun hyppy). Toimi useimmiten tosi hyvin, nyt teki paljon nopeammin kuin esim. Kirkkiksellä ja silti haki jalat maahan hyvin. Mutta nyt pystyin itse juokemaan kunnolla edelle, mikä tietty helpottaa paljon..

Jatkettiin myös puomilta hypylle, jolla treenattiin tiukkaa kääntymistä takaisin puomille. Tämä toimi hyvin, nyt F hyppäsi jo selvästi kääntyen ihan siivekkeen läheltä. Edistystä! Vauhtia oli tietty vähän vähemmän, kun lähdettiin puomilta, mutta kuitenkin.

Otettiin myös kepit mukaan parilla pätkällä, ja sisäänmenot oli ihan loistavat. Vaikea avokulma takaaleikaten onnistui superhienosti ja vauhti oli tosi hieno. Jes! :) Lyhyt ja onnistunut treeni, tuntui taas paljon lupaavammalta kuin viikko sitten. Oikein hyvän mielen treenikerta. Sitä se loma tekee. =)


Lopuksi vähän tokoiltiin, mutta koira tuntui vähän vaisulta. Taas uusia ongelmakohtia, tällä kertaa liikkeestä maahan ei vaan millään muistunut mieleen. Seisomista tarjosi tosi tehokkaasti. Höh. Meidän "varma" liike... Liikkeestä seis sentään sujui (silloinkin kun käskin seis, enkä maahan ;) ). samoin luoksetulo tuntui taas edistyneen, nyt se jo selvästi hakee sivulle, ja näyttäisi tietävän mitä siltä haluan. Yhä joudun antamaan vielä "sivu"-käsky, muuten jää perusasento hyvin vajaaksi.

Seuraamista otettiin aika vähän, lähinnä vasempaan kääntymistä kerrattiin. Nämä oli ihan ok. Lopuksi taas hyppyä ulkona, sen sentään osaa, edelleen.

F oli ehkä vähän innottomampi kuin yleensä, ehkä kunnon agireeni ennen tokoilua vei vähän mehuja.. Ihan hyvä kerta kuitenkin.

Ei kommentteja: