keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Agilityä + pientä tokoa

Mulla treenilainakoirat sen kun lisääntyy. :) Eilen juoksin radan Maisan ja Fisun lisäksi myös Eetu-russelin ja Chili-pumin kanssa. ...tai ainakin yritin. (;

Piiu oli tehnyt aika hauskan radan, jossa tuli harjoiteltua erityisesti layeröintiä ja väärien esteiden ohittamista/oikeiden valitsemista. ;)

Yllättäen F osasi hypyn layeröinnin, mutta Maisa meinasi aina hypätä väliin jäävän hypyn mua kohti ja pari kertaa tiputti rimankin epäonnisessa yrityksessään. F ei selvästi ole vielä niin kaavoihin kangistunut, että suoriutui tästä hyvin, vaikka asia olikin uusi.

Samoin pöydän kanssa F oli Maisaa taitavampi. M tuijotteli taivaalle: "mitä, missä?" ennen kuin tajusi mun osoittavan pöytää. Hölmö. :D

Radan lopussa oleva hyppy tuotti myös Maisalle enemmän vaikeuksia kuin Fiskarsille. Ehkä F hakee esteitä jopa Maisaa itsenäisemmin. Maisa taas ei ole tottunut hakemaan toiseen suuntaan, kuin missä itse olen, joten sille tuotti hieman hankaluuksia etuvasemmalla olevan hypyn löytäminen, kun itse jäin taakse enemmän oikealle.

Fisulla ongelmakohtia oli mm. A, jonka ohi se useasti tuli jostain syystä, sekä puomin hidas kontakti. Se tulee liian hitaasti puomin alas jos en itse voi juosta kunnolla eteenpäin. Harjoituksen puutetta, kai. Tähän pitää kiinnittää huomiota, jotta säästetään sekunteja.

Molemmat tytöt haki myös hyllyn puomilta, kun tarkoitus oli kääntyä tiukasti putkeen. Selvästi mun ohjauksessa oli siis jotain vikaa... Muuten Maisan rata meni tosi nätisti, Fisulla taas homma vähän kaatui hienon alun jälkeen. Saatiin loppuun kuitenkin pari hyvää pätkää, joista pääsin palkkaamaan kunnolla.

Alussa otin aika uutena juttuna molemmille niiston. Odotin ekalla hypyllä valmiina, mitä en normaalisti tee. Tämä toimi kuitenkin yllättävän hyvin! Etenkin Maisa kääntyi tosi hienosti näin, se kun tuppaa yleensä hyppäämään riman yli aika suoraan ja sitten vasta kääntymään, pieni kun on. Fisulle toimi myös yllättävän nätisti. Yleensä pyrin ottaman sille vauhdikkaampia lähtöjä, mutta selvästi ei ollut huono tämäkään, vaikka odotin paikallani. Edistystä. =)


Fisun kanssa myös tokoiltiin lopuksi. Yllättäen ei taas osattukaan liikkeestä seisahtumista.... Makuuta tarjosi. Höh, kyllä se oikeasti osaa. No, saatiin myös monta onnistumista kun F rupesi keskittymään. Vähän seuruuta remmittä. Alkuun meinasi vähän seilata vireissään, mutta paransi kyllä. Liikkeestä maahan toimii sentäään yhä. Se on ehkä tässä vaiheessa luotettavin liike Fisulla. Toivon mukaan myös pysyy sellaisena. Ei otettu kuin kerran hyvällä palkalla.

Loppuun otettiin hyppy pihassa pariin kertaan, tosi hieno on. :-) Ja luoksetuloja muutamaan otteeseen. Yhä tarttee apuja sivulle tuloon, muuten meinaa tarjota vähän mitä sattuu. :S Lyhyemmällä etäisyydellä ok, mutta heti pidemmältä menee plörinäksi. Pari viikkoa aikaa saada loistokuntoon... :P

Ei kommentteja: