keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Mini-agilityt

Ei tosin minikoiran kanssa, vaan miniajankäytöllä. Otettiin eilen Maisan vuorolla ihan pieni treeni Fisun kanssa kun maanantaina jo reenailtiin kunnollisemmin. Maisa on ontunut toista etujalkaa muutaman päivän, joten se on levossa.

Fisu sai tehdä pienenpienen ratapätkän , jossa tuli pari takaakiertoa, tiukka kääntyminen suorasta putkesta ja vaikeahko poispäinkääntö. Heti eka suoraputki tuotti Fiskarsille vähän liikaa vauhtia ja käännös meni pitkäksi, jolloin hyppy suoritettiin väärältä puolelta. Uusintayritys onnistui.

Seuraava ongelmakohta oli sitten poispäinkäännös, jolla yritin viedä koiran takaakierrolle. Hyppy veti kuitenkin niin paljon, että F teki sen varmaan kolme kertaa suoraan, ennen kuin sain sen kierrettyä takaa. Mutta saatiinpahan onnistumaan! Ja erityisen positiivista oli, että pystyttiin hinkkaamaan samaa kohtaa se nelisen kertaa, eikä vauhti tai into edes hiipunut! Jee! Lopuksi otettiin koko yhdeksän esteen pätkä kokonaisuudessaan. Sujui alyttömän hyvin, Fisu oli ihan mahtava! :-) Radan lopuilla oli myös A, joka tehtiin vauhdilla ja silti tosi tarkasti! Hyvä Fiskars!

Lopuksi kertailtiin keppejä ja keinua pari kertaa. Keinu tosi hyvä, F tuli melkein päähän asti, keinu rämähti oikein kunnolla, eikä haitannut yhtään. :) Itse meinaan pelästyä, mutta koira onneksi ei..

Lopetettiin treeni lyhyeen ja lähdettiin taas treffaamaan 3kk vanhaa Kiira-kelpiä. Mikä ihanan reipas pusukone! <3
Erityisen ylpeä olin myös Fisusta, joka osasi käyttäytyä niin mallikkaasti pennun kanssa. Ei missään vaiheessa ärähdellyt tai ollut liian raju, vaikka pentu kulki puolet lenkistä sen huulia nuollen. :-D Fiz myös leikki pennun kanssa, sopivan nätisti. Mun aikuistunut teini. <3 Kiirasta tulee Fisulle vielä hyvä juoksukaveri kun vähän kasvaa. Nyt ei vielä ihan pysynyt mutiaisen vauhdissa. ;-)

Ei kommentteja: