perjantai 4. kesäkuuta 2010

LOISTAVA HAKUKOIRA

...asuu meillä! :)

Fisu oli eilen ihan SUPERpätevä hakutreeneissä! Viimekertaiseen sähläykseen verrattuna kaikki tuntui menevän ihan nappiin! Paikka oli kivan vaihteleva, korkeuseroja, kalliota, varvikkoa, aika kuivaa maastoa. Tehtiin Fisulle "norjalainen sekametsä", eli maalimiehet kutsui sitä molemmin puolin ensin kauimmilla piiloilla, sitten palattiin vähän takaisin päin, mm:t huusi taas molemmin puolin, ja taas siirryttiin ihan etukulmaan asti, jossa myös huudot. Yhteensä Fisu sai etsiä siis 6 ukkoa.

Ilma oli vielä Fisun vuorolla aika kuuma, edellinen koira sai lämpöhalvauksen tykittäessään maastossa. :S F jaksoi kuitenkin hyvin ja leikkikin vielä viidennen maalimiehen luona. Muuten oli ruokapalkkaa, kuten normaalisti. F löysi kaikki ukkelit heti ekalla yrittämällä ja rullat palautui KAIKKI tippumatta!! :-D Ehkä tsemppasin itse nyt rullien kanssa paremmin, menin vähän viistosti aina lähemmäs piiloa odottelemaan ja liikuin ja kannustin kun F toi. Erityisen positiivista oli myös se, että vaikka kutsuin Fisua aina saatuani merkin, että se on ottanut rullan, se ei siltikään tiputtanut yhtään kertaa. Välillä kun on ollut ongelmana, että F on "hätääntynyt" mun huutaessa (kiire mamman luo!) ja siksi pudottanut. Mutta nyt pystyin huutaa sille jotta se tiesi minne tuoda rulla. =)

Oli taas ihan ihmeellistä, miten paljon koira jo osaa. Fisu se vaan osaa aina ihmetyttää mua... Ihan mahtava fiilis jäi treeneistä, tosi kivaa!

Ei kommentteja: