maanantai 28. kesäkuuta 2010

Juhannusta

Meillä oli oikein mukava juhannusviikonloppu. Perjantaina suunnattiin mökille, mutta tehtiin ensin pysähdys Lahdessa mummin luona, joka asustelee palvelutalossa Alzheimer-osastolla. Koirat pääsivät toki mukaan. Fisu on ihan uskomattoman helppo koira tällaisissakin oloissa, on rauhassa ja ottaa kaiken iisisti. On kiva nähdä, miten paljon iloa koirista on vanhuksille. Maisa on ihan reipas myös, mutta turhan kärsimätön. Se toteaa minuutissa, että nyt tämä paikka on nähty, jatketaan matkaa! Ei malttaisi olla paikallaan, kun ei tapahdu mitään...

Mökillä oltiin kaksi päivää ja jos ihmiset rentoutuivat, niin kyllä nauttivat koiratkin! Ne ei paljoa sisällä päivistään viettäneet. Sää ei ollut mikään helteinen, joten tytöt eivät pahemman kahlailleet (kumpikaanhan ei ui..), mutta muuten keksivät kaikkea toimintaa. Perjantai-iltana juostiin Fisun kanssa juhannuskymppi ja muutenkin kuljettiin mäökkiteitä sinne tänne. Erityisen mukava viikonloppu siis. :)

Tytöt taitavat tällä viikolla suunnata takaisin mökille, mutta itse olen valitettavasti töissä. Tänään käydään kuitenkin kisaamassa yksi rata illalla, sen jälkeen koirat pääsee vapaalle. =)

Ei kommentteja: