sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Hyvä hylly!

Tänään käytiin kisaamassa yksi agirata Helsingissä Laakson kentällä. Oli vähän erilainen kisakokemus kuin yleensä; aikataulu oli niin reilusti (20 min) etuajassa, että juoksin rataantutustumiseen kesken kaiken, enkä ehtinyt tuomarin puhutteluun ollenkaan.

Fisun kuului startata neljäntenä, mutta välistä puuttui kaksi koiraa (josta en ollut tietoinen), joten tuli hirveä kiire radallekin. No, sinänsä ihan hyvä, että F oli juuri odotellut mua aidassa kiinni ja oli intona kun pääsikin heti hommiin.

Tuomarina oli Kari Jalonen. Rata oli helppo, ainoat "hankalat" kohdat oli parit tiukat käännökset ennen kontakteja, joista saattoi löytää tiensä väärille esteille. Fisu teki kuitenkin ihan upean radan, siis todella mahtavan! Kontaktit toimi, keinu toimi, kepit ihan loistavat ja vauhtia riitti! SUPER!!

Tultiin maaliin "nollalla", luulin että tehtiin puhdas rata, ja palkkaus (bileet!) oli sen mukainen. Radan jälkeen kuulin, että yksi rima tuli alas (valssatessa ennen A:lle kääntymistä), joten tulos olisi vitonen. Vielä vähän myöhemmin kuulinkin, että tulos olikin oikeasti hylly. Olin nimittäin palkannut koiran liian aikaisin. Heitin sile lelun kai aika pian vikan hypyn jälkeen, ja siksi tulos HYL. Täytyy sanoa, että jos tulos muuten olisi ollut nolla, niin olisi --tuttanut aika pahasti! Onneksi siis rima tippui, koska nyt ei hyllykään haitannut yhtään. Samahan se on, vitonen tai hyl, kun ei nolla kuitenkaan.

Radasta jäi kuitenkin ihan mielettömän hyvä fiilis! Fisu on vaan ihan LOISTAVA!! :) :) :) Ihan parasta!

Ihanneaika oli 49, meidän aika 37,10, eli aikavirhe -11,90. Edit. voittajan aika oli -12,21, eli toiseksi oltaisiin tultu ilman hyllyä. Ei huonosti siis! =) Voittajan tulos oli 5.

FISU ON PARAS! :D

3 kommenttia:

MaijuHippiKukka kirjoitti...

Ai siinä kävi niin :/ No, niinku sanoit, onneks se rima tippui, ettei tullu niin ketutusta.
Meilläkin tippui siis yksi rima, leikkasin takaa ja Hippi kääntyi ihan ympäri katsomaan mua riman päällä. Täytyy treenata tuota.
Mua ärsytti aivan sairaasti, että kisat alkoi niin etuajassa, en kerinnyt ottaa yhtään lämppäestettä, mikä olis meille kyllä tosi tärkeätä. Koira kulkee paljon paremmin, kun on muutama lämppä alla.
Ja niin, me voitettiin se rata ja aika oli muistaakseni -12,21 eli aika lailla samaa vauhtia mentiin! Meidän pujottelu on kyllä tuskasen hidas vielä. Hippi sais pyrkii enemmän eteenpäin, mutta eiköhän se korjaannu treenaamalla.

Maiju taas kirjoitti...

Ajan tarkistus :) Meidän aika oli siis 36,79. Hipillä ja Fisulla on selvästi sama treeniryhmä, kun ovat edenneet niin samaa vauhtia :)

Noora kirjoitti...

Okei, hauska tietää! Olisi varmaan tullut sitten kaksoisvoitto meidän ryhmälle, jos ei oltaisi hylkyä napattu. :)Jos ja jos...

Onnea Hipille vielä!