maanantai 21. kesäkuuta 2010

Hakuja + tokoja

Kyllä, luit oikein: me ollaan tokoiltu! Jopa kaksi kertaa viime viikolla. Ihmeellistä... Ihan perusjuttuja kertailtiin, treenattiin meidän "kylän" futiskentällä, jossa oli sopivasti häiriötä: lapsia pelaamassa futista tai korista.

Fisu oli tosi tosi innokas tokoilija. Vähän ehkä liiankin, ei ehkä ollut maailman näteintä menoa. Mutta kivaa tuntui olevan, ja sehän on pääasia. :-) Vauhdikkaita luoksetuloja (palkka vauhdista), seuraamista, käännöksiä, liikkeestä maahan (&istu), kaukojen alkeita. Oli ihan hauskaa taas pitkästä aikaa. Haluttaisiin alkaa treenailla useamminkin, mutta mä en osaa enkä saa aikaiseksi yksin. =( Höh.

Torstaina taas hakuiltiin, Landbossa jälleen. Fisulle taisi olla vähän vaikea treeni. Teemana oli umpparit, ja ekaa kertaa päätettiin jättää rullat maahan, eikä pitää kädessä. Tämä olikin Fisulle haastava juttu. Ekalla piilolla se kävi, mutta ei saanut rullaa mukaansa. Seuraavalla lähetyksellä se lähti johonkin harhailemaan, eikä käynyt edes piilolla enää. Otettiin huuto avuksi, jolloin vihdoin onnistui.

Pari ihan onnistunutta, mutta sitten taas yksi rulla tipahti. Ja viimeisenkin se tiputti n. 2 metriä ennen kuin tuli mun luo. Kuulemma olin selkä koiraan päin. Ärsyttävää kun näiden rullien kanssa on aina sama ongelma. Turhauttavaa kun tuntuu ettei päästä yhtään eteenpäin, aina ne tippuu jossain vaiheessa. Muuten ihan hyvä treeni, mutta vähän kelju fiilis jäi. :/

Viikonloppu menikin agilityn sm-kisoissa, olipa jännää! Meidän seura sai hyvin menestystä ja oli mahtavaa nähdä muitakin tuttuja radoilla. Mudiedustus oli hienoa! Kummasti nousee omakin treeni- & kisamotivaatio... ;-) Ja eikun ilmoja menemään!

Ei kommentteja: