maanantai 22. helmikuuta 2010

Kisaura korkattu!

Eilen käytiin Fisun kanssa aloittamassa virallinen kisaura. Oltiin Masalassa KKK:n kisoissa hyppärillä. Tuomarina oli Esa Muotka, ja rata näytti melko vaikealta minien kisaa katsoessa. Erityisesti keppikulma kauhistutti, umpikulma joka oli aika vaikea ohjauksen kannalta. Pari haastavaa putken päätäkin näytti radalla olevan.

Fisun vuoro tuli tosi äkkiä tutustumisen jälkeen. Meidän piti olla viidensiä, mutta välistä puuttui ainakin yksi koira, ehkä parikin. Ehdin vain vähäsen leikittää sitä ennen rataa, enkä hetsata ja kuumentaa ehkä ihan niin paljoa kuin normaalisti olisin tehnyt. Juuri ennen meidän vuoroa F rupesi pitämään toista korvaa ihan kumollaan ja pysähtyi rapsuttelemaan, myös ravisteli päätään. Onneksi koira lähti kuitenkin hyvin radalle, vauhtiakin oli aikalailla tarpeeksi.

Rata alkoi ihan hyvin, mutta keppeihinhän se kaatui. ;-) Mitenköhän arvasin... Olin ajatellut ottaa Fisun kunnolla haltuun ennen kepukoita, ja lähettää sen huolellisesti, mutta vauhtia oli kohdassa niin paljon, että F paineli ihan itse suoraan kepeille ja aloitti ihan väärin. Kutsuin takaisin ja lähetin uudestaan, nyt sujui hienosti. Vikalla kepillä F vilkaisi mua tyyliin "onko tääkin vielä pakko kiertää", mutta jatkoi onneksi loppuun kun kehoitin.

Loppurata meni oikein mallikkaasti, vaikeaksi luulemani putken ohituskin oli ihan piece on cake ja muutenkin Fisu suoriutui radasta tosi hienosti. =) On se vaan pätevä tyttö!

Tuloksena siis 5vp ja aika -5,86. Tämä riitti kolmanteen sijaan kisassa ja saatiin palkinnot kotiinviemisiksi. :)

Olipa hauskaa!

Kamera ei valitettavasti kestänyt kylmyyttä, joten video jäi saamatta. Ehkä sitten ensi kisoista.

Täytyy kehua Masalan hallia, kisapaikkana se oli tosi miellyttävä. Hallissa oli hyvin tilaa ja lämmitys oli ehdoton plussa -15 asteen kelissä. Tänne tullaan uudestaankin!

Mielenkiintoinen juttu sattui kisassa toisiksi tulleille, nimittäin oikeasti suoritus olisi ollut hylätty. Koira ei pujotellut vikaa väliä, ja ohjaaja jatkoi seuraavalle esteelle. Tuomari ei kuitenkaan tätä huomannut, joten tulos nolla hyvällä ajalla. :D Mutta niinhän se on; mitä tuomari ei nää, ei ole tapahtunut...

Joten oikeastihan Fisu olisi sijoittunut toiseksi 8)

3 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Vautsi onnea! Ihan pikku virhe vain, eikun seuraaviin ilmoittamaan. Tuo Masalan kuplahalli on kyllä kivan lämmin.

monsterit kirjoitti...

Vastahan se oli pentu! Niin ne lapset kasvaa :) Onnea kisauralle!

Noora kirjoitti...

Kiitokset! =)
Niinhän ne vauvat kasvaa, kohta ollaan jo 2 vee!