tiistai 12. toukokuuta 2009

Hagia (= hakua & agia)

Viime keskiviikkona oltiin taas Teknopoliksella hakuilemassa. Porukkaa oli tällä kertaa enemmän ja aikaa vierähtikin yli kolme tuntia. Fisu teki samoja juttuja kuin viimeksikin, harjoitteli namujen kanssa maalimiehen luona nätisti olemista ja sitten sai lähteä maalimiesten perään leikkimään. Ensin siis taas hetsattiin lelulla, mm lähti lelun kanssa juoksemaan ja F sai kohta lähteä perään. Hauskaa oli, Fisu tuntuu hommasta tykkäävän.

Eilen sitten oltiin taas Fisun agitreeneissä. Kouluttajia oli vain yksi paikalla, joten kovin yksilöllistä ohjausta ei saatu. Harjoiteltiin jokainen kahdella omalla hypyllä mm. takaakiertoa avokulmalla, välistävetoa ja jaakotusta. Hyppyjä siirreltiin aina tarpeen mukaan sopivaan kulmaan/vierekkäin. Jakotusta olen ihan muutaman kerran Maisan kanssa harjoitellut, enkä sitä oikeastaan koskaan harrasta, se tuntuu niin kummalliselta kääntää selkänsä koiralle.

Ihmeellistä, mutta Fisu tajusi jaakotuksen ihan heti ja teki sen useaan kertaan tosi hyvin ilman mitään ongelmaa. Sitä ei yhtään haitannut, että käänsin sille selän, vaan se haki hypyn mun selän takaa vaikken kai edes sitä erikseen sinne käskyttänyt. Pätevä tyttö!

Sitten tehtiin erillisinä keinua, puomin alastuloa, matalaa A:ta ja ulkona keppejä. Sade onneksi lakkasi jossain vaiheessa niin päästiin pujottelemaan kuudella kepillä. Kontaktit sujui ihan hyvin, mutta A:lla F meinasi pari kertaa varastaa, eikä pysähtyminen ollut niin varmaa. Saatiin kuitenkin myös ihan hyviä onnistumisia.

Kepeille otin irtonaisia verkkopätkiä mukaan. Tehtiin siis kuutta ja päätin heti aloittaa vähän lisäämällä vaikeusastetta. Aloitin laittamalla verkot vain keskelle molemmin puolin, alku ja loppu oli siis ilman. Pari kertaa Fisu meinasi tulla liian aikaisin pois, mutta kohta se teki jo ihan mielettömän hyvin ja pujotteli loppuun asti ilman mitään apua. Aloituksen se osasi juoka kerta! Seuraavaksi laitoin verkot vain ekaan väliin yhdelle puolelle ja toiselle vikaan. Aukkoa oli siis keskellä aika paljon. Tyhjät välit keskellä ei haitanneet sitä yhtään, vaan se pujotteli hienosti koko pätkän. Hitsin fiksu tapaus! :)

Fisu tsemppasi treeneissä tosi hyvin, eikä nyt ollut vireen kanssa ongelmaa. Sain sen helposti innostumaan tekemisestä, eikä virittelyä tarvinnut erikseen tehdä. Kerran se meinasi ulkona alkaa vahtimaan ohikulkevaa koiraa, mutta lopetti pian ja jatkettiin treeniä. Hirmu hyvät treenit, Fisun kanssa on ilo treenata!

Lopuksi F sai vähän rihua Hiisi-heelerin kanssa ja voi että kun se taas nautti kun sai juosta edellä ja ärsyttää kaveria. 8) Hihi.

Tänään sitten Maisan treeneihin.

Ei kommentteja: