tiistai 19. toukokuuta 2009

Agilitya + muditreffejä

Viikonloppuna oltiin Mouhijärvellä taas pentuetapaamisessa koko Pilkkopimeän poppoon voimalla. Laitan myöhemmin enemmän juttua ja kuvia päivästä. Kuvia voi käydä jo kattelemassa osoitteissa
täällä ja
tuolla.

Eilen oli taas Fisulla agitreenit. Porukkaa oli aika vähän paikalla ja kouluttajia kaksin kappalein, joten ehdittiin tehdä aika paljon. Tehtiin lyhyitä ratapätkiä, joissa oli yleensä ympyrän/soikion tms. mallisesti pari hyppyä ja päissä mutkaputket. Radalla pystyi siis tekemään harjoitusta useamman kierroksen peräkkäin.

Alkuun tehtiin putkeen irtoamisiaradalla, jossa oli molemmin puolin kaksi hyppyä välissä ja päissä mutkaputket. Aloitettiin putkesta, sitten 2 hyppyä ja taas putkeen. Koiraa piti alkaakäskyttää putkeen jo ennen toista hyppyä, jotta se tajusi irrota sinne, eikä jäänyt jalkoihin pyörimään hypyn jälkeen, kuten monella kävi. Fisu haki putkeen hyvin, eikä irtoamisessa ollut ongelmaa.

Sitten tehtiin myös valssia niin, että aloitettiin putkesta, sitten hyppy, valssi, hyppy ja putki. Tässä kävi alkuun hassusti, että F hakikin mun selän taa kun valssasin, eli juuri väärän käden puolelle. Luulisin, että se johtui viime kerran jaakotus-harjoituksista, joissa Fisun piti hakea juuri selän takaa toiselle puolelle. No, onnistuttiin kuitenkin valssaamaan, heh.

Tehtiin kaikenlaisia muitakin harjoituksia, erilaisia irtoamisia ja hypyn hakemisia. Fisu toimi hyvin ja innokkaasti. Hypyt oli vielä aika matalia, minikorkeuksia tai alle.

Lopuksi otettiin puomia ja keppejä vielä erillisenä. puomi hyvä, samoin kepit sujui. Keppejä taas 6 ja verkkoja vain 2 pätkää, keskellä molemmin puolin. Alku ja loppu piti siis osata jo ilman apuja ja Fisuhan osasi. :)

Hyvät treenit siis, kerrankin saatiin aika paljon aikaan.

Tänään joko hakuilemaan tai sitten agiliitämään, harmillisesti päällekkäin treenit. :(

Sillä alkaa olla muutenkin radalla intoa ja vauhtia selvästi enemmän kuin aiemmin, mikä on tosi hyvä. Se käy itse asiassa vähän turhankin kuumana ennen radalle lähtöä, mikä sitten ilmenee mua vasten hyppimisenä ja näykkimisenä. En kuitenkaan viitsisi niin kamalasti Fisua kieltää tosta intoilusta, ettei se sitten tapa intoa muustakin tekemisestä, mutta vähän on kyllä kädet naarmuilla treenien jälkeen... :/

Ei kommentteja: