tiistai 6. tammikuuta 2009

09

Uusi vuosi ja uudet kujeet..
Mun täytyisi ainakin löytää vähän uusia kujeita jostain kun tuntuu, että kaikki treenimotivaatio on ollut kadoksissa jo jonkun aikaa. Samoin blogin päivitys on jäänyt aika vähälle, mutta mistäs sitä olisi kirjoittanut kun ei pahemmin olla mitään treenailtu... No, ehkä uusi vuosi antaa meille vähän uutta treenienergiaa.

Kaikennäköistä tässä on kuitenkin puuhailtu lomaillessa ja ennen lomaakin. Uuden vuoden aattona Fisu oli loppuillasta vähän peloissaan, se oli raukka mennyt vaatekomeroon ääniltä piiloon. En tiedä, miten kovasti se oli pelännyt, mutta täytyy sitten vuoden päästä varautua vähän paremmin.

Uuden vuoden päivänä tytöt lähtivät Lahteen tädille hoitoon, kun me suuntasimme Lontooseen kauppoja kiertämään ja sukuloimaan. :) Hyvin olivat tyttöset pärjänneet hoitopaikassa ja kilttejä olivat olleet. Kiva, kun ne ovat molemmat sen verran "helppoja", että ne uskaltaa jättää hoitoon ihan huoletta. Paikka oli niille tuttu, kuten ihmisetkin, joten senkin puolesta oli aika helppoa varmasti koirillekin..

Fisun turkki on aivan hirveässä kunnossa, se tiputtaa sitä parhaillaan pois ja näyttää jo aika pikkuiselta. Karvaa lähtee ihan mielettömästi. :o Ihan hauska, kun meillä on parin viikon päästä sen kanssa eka "oikea" näyttely (Turku). Kiva sitten jos pentu on ihan kalju. :| Karvasta tuskin ainakaan saa kehuja, jos ei se ehdi siihen mennessä kasvattaa uutta giguraa.. Mutta ihan kiva kuitenkin mennä näytille, onhan se ihan hauskaa silloin tälöin.

Toivottavasti kesällä saataisiin ryhmäpaikka Fisullekin, agilityssä siis. Itsekseen treenailu on aina vähän sellaista epämääräistä. Mutta ihan hyvin se on kuitenkin oppinut vaikkei missään varsinaisessa opetuksessa olla käytykään. Hyvällä alula sen agilityura on. Se on nyt 10kk vanha jo, ehkä voisin jossain vaiheessa käyttää sen ev. mittauksessa niin tietäisi vähän missä mennään. Ollaanko ihan rajatapaus vai ei..

Hyvää uutta vuotta!

Ei kommentteja: