tiistai 27. tammikuuta 2009

Pientä tokoilua

Innostuin tänään ja eilen ottamaan tyttöjen kanssa pientä treeniä kotona iltasella. Maisan kanssa lähinnä temppuiltiin tanssitemppuja, mutta pennun kanssa otettiin mm. seuraamista, paikallaoloa ja eteentuloa.

Fisu tietää jo melkosen hyvin perusasennon paikan ja osaa siihen useimmiten tulla ilman apua. Seurauksessa se vain on jotenkin tosi innoton ja lähtee huonosti liikkeelle eikä meinaa pysyä mukana. Yritän sitä innostaa mukaan ja se vähän auttaakin. Olen myös yrittänyt kulkea oikeaan kaartaen, jotta F joutuu pakosti vähän ottamaan lisää vauhtia pysyäkseen mukana. En viitsisi myöskään opettaa sille liikoja apuja mukaan esim. namukättä heiluttamalla kun niihin jää niin helposti kiinni.. Ihan hyvin se kuitenkin tulee kun ensin yrittää saada siihen intoa ja liikkeen aikana äänellä kannustaa.

Paikallaolo sujuu hienosti, aika turha sitä on oikeastaan kotona harjoitellakaan. Lähinnä häiriötreeniä voisi alkaa siihen ottamaan.

Eteentuloja olen alkanut sille opettaa, vielä ihan täysin namukäden kanssa.
Sitten treenailtiin joitain temppuja vielä, mm. pyörimisiä eri suuntiin, jalkojen välissä/-stä kävelyä, takajaloilla seisomista, poispäin- & sylikäännöksiä ym.

Mielellään Fisu tekee, mutta tuntuu se vähän diesel-mallilta näissä vauhdin ja innon suhteen. Tai ehkä se on vain motivaatiosta kiinni... Tiedän kuitenkin, että siitä löytyy myös energiaa melkoisen suurestikin, täytyisi se vain saada kanavoitua aina oikeaan asiaan....

Ei kommentteja: