keskiviikko 30. huhtikuuta 2008

Agitreeneissä

Eilen oltiin parin viikon tauon jälkeen taas agiliitämässä.
Oli ihana, lämmin ilma ja päätettiin jäädä ulkokentälle. Fisu oli ekaa kertaa treeneissä mukana. Mulla oli sille Maisan boksi mukana, jossa se sai odotella kun olin suorittamassa.

Treenailtiin aika perusjuttuja, yhdessä kohtaa vähän vaikeampaa keppikulmaa, mikä sujui hienosti ja mm. oudosta kulmasta keinulle menoa. Maisalla riitti vauhtia tosi hyvin! Varmaan Maisa saa intoa mun kanssa tekemiseen siitä, että olen nyt lähiaikoina puuhaillut paljon pennun kanssa..

Pentu sai aluksi vähän katsella muita meidän ryhmäläisiä koiria ja haistelikin muutamaa uutta tuttavuutta. Sitten mentiin kentälle ja Fisu oli hirveän reippaana sielläkin, vaikka koirat tietty haukkuivat ympärillä ja kaikkea uutta oli ympärillä. Kun en ollut Maisan kanssa suorittamassa, treenailin Fisun kanssa muutaman kerran namun seuraamista ja mukamas sylikäännöstä, ihan vauvatreenejä siis. =) Kierrettiin myös hypyn siiveke muutaman kerran, täytyyhän sitä tutustua tulevaan harrastukseen jo pienenä! Ja Fisulla oli kyllä hauskaa, se selvästi tykkää kun tehdään jotain uuttaa ja ollaan uudessa jännässä paikassa. Se kyllä protestoi melko lailla kun joutui odottelemaan boksissa yksinään, mutta kukapa tykkäisi vangittuna kököttää kun ympärillä tapahtuu niin paljon kaikkea kivaa!?

Pentu uskaltautui tutustumaan Rasmus "Rasseliin" ja yritti jopa hakea sitä leikkimään. Muutenkin se suhtautui tosi rohkeana muihin koiriin.
Automatkat pentu nukkui molempiin suuntiin mun sylissä ihan rauhallisena. Pahoinvoinnista ei tietoakaan.

Maisa nautti kun sai taas tehdä kunnolla hommia pienen agilitytauon jälkeen. Sunnuntaina sitten suunnataan seuraaviin kisoihin!

Ei kommentteja: