maanantai 28. huhtikuuta 2008

Vielä uudempaa

Kaiken uutuuden jälkeen otti pikkuinen kunnon unoset.
Sen jälkeen lähdettiin vielä uudemman kerran harjoittelemaan hihnassa kävelyä. Se sujuikin jo melko mallikkaasti, Fisu sai vain muutaman raivarin remmille. Välillä se kantoi tosi ylpeänä hihnaa suussaan. Pysähdyimme tervehtimään naapuria ja suuria naapurinkoiria, joita Fisu tarkkaili turvallisesti sylistä.

Ohitse meni ensin kaksi pyörää, joista vauva ei paljoa välittänyt sekä skootteri, joka ei myöskään saanut pentua hämilleen. Fisu katseli kaikkea reippaana ja tervehti naapureita iloisesti.

Illalla tytöt leikkivät vielä yhtä innoissaan kuin aiemminkin. Fisun terävät hampaat taisivat tarrautua Maisaan liian kovaa ja Fisu saikin sitten kuulla kunniansa. Se oli hetken tosi ihmeissään ja vähän pelästynyt, mutta pian se uskaltautui taas leikkimään isosiskon kanssa.

Maisa olisi taas halunnut leikkiä koko päivän ihan taukoamatta pikkuisen kanssa ja välillä piti muistuttaa sitä, että F on vasta ihan pikkuvauva. Kun pentu alkoi selvästi väsähtää, vein sen nukkumaan. F oli monta kertaa tänään pienissä pätkissä yksinoloa harjoittelemassa. Kun lähdin Maisan kanssa iltalenkille, jätin pennun melkein tunniksi yksin. Aluksi se jäi vähän itkemään, mutta kun palasimme, se oli ihan syvässä unessa.

Tänään tuli taas muutamat pissat sisälle, mutta kaikki "isommat asiat" tehtiin hienosti ulos. :)

Ei kommentteja: