sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

Leikkiä ikä kaikki...


Tänään on ollut tosi iloinen päivä. Tähän asti Maisa on ollut tosi mustasukkainen, eikä ole yhtään tykännyt pennusta, mutta tänään asiaan tuli muutos. Ekan kerran ihmettelin Maisan käytöstä kun pentu oli nukkumassa. Maisa meni haistelemaan sitä, heilutti häntää ja vaikutti innostuneelta.

Lähdimme pennun herättyä taas lähimetsään kävelylle. Maisan siskon, Fannyn, omistajat tulivat mukaan ja pentu oli oikein reippaana matkassa. Metsässä Maisa ekaa kertaa haki pentua leikkimään ja sai pari hepulia, juoksi hulluna ympyrää. Fisu ei kuitenkaan vielä lähtenyt juoksemiseen mukaan, se taisi olla vähän ihmeissään Maisan käytöksestä, kun aiemmin oli saanut siltä vain hampaiden näyttöä osakseen…

Kun tultiin metsästä, mentiin taas takapihalle juoksentelemaan. Maisa haki taas pentua leikkiin ja ne alkoivat yhdessä juoksennella ihan innoissaan. Oli ihana nähdä Maisa tosi iloisena, se kun oli pari päivää ollut tosi tyly ja hapan, etenkin pennulle.

Kun pentu oli jo ihan poikki, Maisa olisi vieläkin halunnut jatkaa leikkimistä. Se inisi ja komensi pentua haukkumalla, mutta ipana simahti ihan täysin. Pienten torkkujen jälkeen mentiin taas pihalle ja tytöt alkoivat painia. Aluksi vähän pelkäsin, että Maisan leikit olisivat liian rajuja pennulle, mutta kun pentu aina maassa pyörittyään meni kerjäämään lisää samanlaista riehuntaa Maisalta, totesin, että ei todellakaan ollut mitään tarvetta mennä niiden väliin.

Mennään, mennään!


Maisa olisi halunnut leikkiä koko loppupäivän, mutta jostain kumman syystä pentu oli aika poikki… ;)

Fisu tauolla leikkimisestä.


Maisa taukoileeTänään Fisu teki vain kahdet pissat sisään (yhdet sanomalehdelle, yhdet lattialle), muut tarpeet se teki kaikki pihaan, fiksu tyttö!Ei kommentteja: