sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

Muro

Lauantaina 26.4. lähdimme pennun kanssa mudi- ja kroatitapaamiseen Kellokoskelle. Hyppäsimme Terhin kyytiin ja pentu kävi jalkatilaani nukkumaan. Loppumatkasta tuli kuitenkin oksennus (niinpä, ei olisi pitänyt syöttää pentua aamulla…), mutta muuten vauva nukkui koko matkan.

Paikan päällä oli muutama koira jo pihapiirissä, mikä vähän jännitti pentua. Pidin sitä sylissä ja annoin sen katsella muita koiria rauhassa turvallisesti yläilmoista.
Alkujännitys ei kauaa kestänyt, vaan Fisu rentoutui äkkiä ja tarkkaili tosi terhakkaana kaikkia uusia tuttavuuksia. Muutamaa koiraa vauva sai haistellakin, muttei ollut kuitenkaan kovin kiinnostunut niistä.

Välillä laitoin pennun boksiin nukkumaan ja sitten taas jaksettiin olla mukana menossa. Seurustelimme, söimme ja katselimme koirien riehakasta leikkiä. Fisulla oli mielettömästi ihailijoita ja se kiersi monen sylissä. Se oli kuitenkin tosi reippaana, eikä vierastanut ketään, vaikka kaikki ihmiset olivat ihan uusia sille.

Otin vauvan mukaan katsomaan koirien kilpajuoksua. Vähän pentu ensin säikähti, kun ihmiset ja koirat juoksivat ja huusivat, mutta pian se tottui ääniin ja oli ihan rauhallisena sylissä. Fisu sai osallistua kisaan omassa vauvaluokassaan ja köpötteli innoissaan perässäni maaliin.

F maaliviivan kukkia haistelemassa


Sitten se huomasi mutaojan tien laidalla ja eikun sinne vaan! Aito mutiainen!
Pentu tervehti vielä puoliveli Konnaa ja yritti hakea sitä jopa leikkimään. Kun Konna oli lähdössä autolleen, Fisu lähti vielä sen perään juoksemaan.

Lopulta ipana alkoi olla niin väsynyt, että lähdimme hyvissä ajoin kotiin. Pentu pääsi boksiin ja nukkui koko kotimatkan ilman inahdustakaan.

Ei kommentteja: