torstai 30. kesäkuuta 2011

HYL

Eipä haettu eilen vielä nousunollaa Fisulle, vaan tehtiin kamalampi suoritus kuin koskaan tähän mennessä. :O Huh huh...
Hylly tuli sitten heti tokalta esteeltä. Tosi kettumaista, että heti alussa menee koko homma ihan pieleen ja ihan surkea fiilis jatkaa koko rataa enää. Alussa oli tosi hankala keppikulma, ekan hypyn jälkeen 90 asteen umpikulma kepeille (tai 110 tai mikä ikinä). Eikä se sitten onnistunut, ei meiltä eikä monelta muultakaan.

Suunnittelin, että annan koiralle hyvin tilaa hakea kepit itse, ja näin yritinkin tehdä, mutta F meni silti auttamatta ohi kepeistä. Tilaa olisi kai pitänyt antaa vielä rutkasti enemmän. Jotenkin F ei tajunnut vielä sadannellakaan yrittämällä, että ne kepit on siinä vieressä ja niille ollaan menossa, joten ainakin kolme kieltoa siitä tuli ja siis hylly. Fisu jäi vaan pyörimään ja huutamaan mun jalkoihin, ei tajunnut yhtään minne ollaan menossa. Myöhemmin mietin, että olisi ehkä pitänyt ohjata vastakkaisella kädellä kepeille, mutta en tiedä olisiko se auttanut..

Jatkettiin kuitenkin rataa vähän eteenpäin. Puomin kontakti oli hieno, se olikin ehkä ainoa ansio tällä radalla. Välissä tein ihan myöhäisen valssin koiran tiellä, jonka jälkeen käskytin koiran keinulle ihan kuin oltaisiin menossa puomille. Lentokeinuhan siitä tuli. Muistaakseni Fisun eka koskaan, tai ainakaan kisoissa. Harmittaa vietävästi, kun itse ohjeistaa koiran ihan väärin. Kamalan epäreilua. Tajusin mokani ihan liian myöhään. Otettiin keinu uudestaan, F tuli vähän varoen, mutta muuten ihan hyvin. Tästä jatkettiin suoraan maaliin, eli ehkä kymmenen estettä tuli yhteensä tehtyä. Voi jee.

No, tällaisen pohjanoteerauksen jälkeen ei voi kuin parantaa. Ihan hirveä suoritus kertakaikkiaan. Unohdetaan tämä, video ainakin deletoidaan heti kunhan olen ensin kiduttanut itseäni sillä ja oppinut tarpeeksi. Kantapään kautta.

Ei kommentteja: