lauantai 18. kesäkuuta 2011

Agiliitämässä

Tänään käytiin paikkailemassa leirin takia väliin jääneitä agilitytreenejä. Kentällä ei ollut muita treenaajia, joten saatiin olla ihan rauhassa. Muokkasin keskimmäisen kentän esteistä jonkunlaisen radan, jolla tuli kertailtua kontakteja, 90 asteen avokulmaa kepeille, takaakiertoa, poispäinkäännöksiä ja kaikenlaista. Maisa sai innokkaana aloittaa ja tekikin tosi hyvää rataa. Vitsit, miten ihanan helppo sitä on ohjata. Kontaktit ok, kepit hienot, kaikki muukin toimi. Siistiä.

Fisu keräili taas motivaatiota Maisan aloittaessa ja hyvin riittikin intoa radalla. Varmaan eka pidempi rata kaiken taukoilun jälkeen, mutta koira toimi hienosti! Kontaktit upeat, kepit sairaan hienot, kaikki ihan super! Fisu vaan osaaaa! Mä olin itse ihan poikki, pääsi oikein kunnolla juoksemaan...
Kerran F kaatui putkessa, mutta jatkoi nopeasti matkaa eikä ottanut itseensä liukastumisesta. Putkessa taisi olla vettä. Otettiin putki heti uudestaan, ihan innolla meni.

Tiistaina meillä on vieraileva kouluttaja, joten oli hyvä käydä tsekkaamassa, miten F aksaa kaiken taukoilun jälkeen. Olin erittäin vakuuttunut sen osaamisesta. :)
Tauko ei ainakaan ole vienyt sen menohaluja, päinvastoin! Fisu on nykyään tosi tulinen treeneissä ja menee ihan täysillä. Tämä tsemppi me aiotaa pitää jatkossakin!

Ei kommentteja: