keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Agilitypäivä

Eilen mulla oli varsinainen agility-teemapäivä.
Aamupäivällä läksin Silvia Trkmanin agilitykoulutukseen kuunteluoppilaaksi (hitsin juoksut, ettei päästy Fisun kanssa osallistumaan :'( :( ) ja illalla oli sitten vielä Maisan treenit.

Trkmanin koulutuksessa oli aika mielenkiintoisia ratoja, täytyypä joskus itse treenailla samoja. Oli ihan mukava olla katsomassa ja keskittyä oppimaan muiden suorituksista.

Illalla Maisan treeneissä paikalla huimat 2 treenattavaa, joten saatiin tehdä parikin rataa. Eka meni älyttömän sujuvasti ja tuntui tosi hyvältä itselle. Siihen ei keksitty kamalasti mitään parannettavaakaan. :)

Toisella radalla sitten tulikin vähän mokailtua. Sössin jälleen kepeillä, ensin sisäänmenon, sitten vikan välin. Eipä tule yllätyksenä! Saatiin nämäkin kuitenkin toimimaan kun annoin koiralle tilaa ja hosuin itse vähän vähemmän..

Tuli taas ahtaassa hyppykuviossa huomattua, että kun annan väärässä kohtaa koiralle liikaa tilaa, ei sekään toimi. Tiukoissa paikoissa pitäisi siis kuitenkin olla lähellä Maisaa ja todella ohjata. Vähän harkitummalla yrittämällä paljon parempi suoritus, ja saatiin koko rata toimimaan. Hyvä treeni ja Maisa oli taas niiin intona! Uusi lehmävinkulelu oli kova sana. =)

Ei kommentteja: