sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

HAKUna matata :)

Tänään oli mahtavat hakutreenit! Ilma oli niin ihanan täydellisen keväinen, että ulkona olisi voinut viettää vaikka koko päivän. Ja niinhän me melkein vietettiinkin... =)

Treenattiin Viikissä lumisella parkkiksella, jossa ei ollut onneksi montaa autoa häiritsemässä. Lumikinoksista sai hyvät näkösuojat ja lumipenkat siellä täällä toi hyvää haastetta "rataan".

Fisulla sujui muuten oikein mainiosti, mutta ongelmaksi tuli taas se, että rulla tipahti suusta kun Fisun piti hypätä lumipenkan yli. Eka pisto piti ottaa kolmeen kertaan, jotta saatiin rulla lopulta mun luo, ja tulin sitten penkan toiselle puolelle vastaan, että onnistui. Muuten F toi kuitenkin rullat hyvin, kun nyt innostin sitä loppumatkalla, ettei tipahtaisi jälleen.

Sama ongelma toistui kuitenkin vielä uudelleen, kun Fisun piti hypätä penkkojen yli. Saatiin siis aika lailla haastetta treenille ja F joutui kunnolla hommiin. Saatiin läksyksi nyt sitten harjoitella hyppäämistä jokin esine/patukka tms. suussa. Selvästikään ei ole tullut sellaista tehtyä kun rulla aina tipahtaa hypätessä...

Muuten oli hyvä treeni, koirat pääsi vähän etsimäänkin kun maalimiehet sopeutuivat niin hyvin maastoon ja parkkipaikka oli ihan hyvää vaihtelua treenipaikkana.

Tällä kertaa saatiin kerrankin myös aikaiseksi ottaa action-kuvia treeneistä! Ja olosuhteet oli kerrankin hyvät kuvaamiseen. :) Kuvat ottanut Terhi.









Kuvat klikkaamalla suuremmiksi

Ei kommentteja: