torstai 25. maaliskuuta 2010

Ilmaisuja

Eilen otettiin taas haun ilmaisuja pienellä mudiporukalla. Paikkana taas Tuomarinkylä ja parkkis, jonka lumipenkoista sai hyviä piiloja.

Fisu sai etsiskellä 4 maalimiestä. Ekan ohi se painoi pariin kertaan, mutta haju ei vain osunut nenään, joten pyysin maalimiehen näyttäytymään. Sen jälkeen loput löytyi kaikki ilman apuja. Muut olivat suht helpoissa paikoissa, mutta vika oli ison lumikukkulan päällä kuoppaan kaivautuneena. =) Tämä oli Fisulle aika haasteellinen, se ensin kiersi kukkulan pariin kertaan, mutta lopulta löysi ihan itse!

Rullat pysyi upeasti suussa mulle asti, vaikka vikalla piilolla F tuli jyrkkää lumirinnettä alas ja rulla oli huonosti suussa. Silti pysyi ja F jopa korjasi otettaan puolivälissä matkaa. Jes! :-)

Vähän kuvia, (c) Liisa Koskimaa:

Fiskars on I-HA-NA <3



Rullat tuodaan tyylillä! :)


Treenien lopuksi oli tarkoitus ottaa vähän tottista, mutta eihän siitä mitään tullut kun Fisu heittäytyi ihan lahnaksi. Ei tultu sivulle, ei seurattu, ei ei. Lehmäiltiin. :) No, kaukoja saatiin vähän sentään tehtyä ja niihin mulle vinkkejä. Jotain hyödyllistä edes. No, otetaan joku kerta vähän paremmalla vireellä.

Otettiin seurailuja lelupalkalla, mutta mietin, että toimisiko F lehmävaiheessa kuitenkin ruoalla paremmin. Vaikka toisaalta ruoka laskee virettä, mutta jos ei lelukaan innosta, niin ehkä se on kuitenkin pienempi paha. Täytyy tutkiskella.

Ei kommentteja: