maanantai 1. maaliskuuta 2010

Hakua

Sunnuntaina käytiin Lissun ja Terhin kanssa hakuilemassa. Oli tarkoitus treenailla Tuomarinkylässä samalla parkkiksella kuin pari vikkoa sitten, mutta nyt porukkaa (hiihtäjiä ym) oli niin paljon liikkeellä, ettei parkkis ollutkaan tyhjänä.

Ajettiin siis vähän matkan päähän jonkun toimistotalon tyhjälle parkkikselle ottamaan ilmaisutreeniä. Paikka olikin ihan hyvä, muutama auto siellä täällä toi pari hyvää piiloa ja valkoisten pressujen avulla pääsi hyvin piiloutumaan hankeen.

Fisulle otettiin eka mm haamuna, joka jatkoi rekan taa piiloon. F lähti hirmuisella vauhdilla perään, ja hyppäsi suoraan n. metrin syvyiseen hankeen. Vähän sai tyttö tehdä töitä, että pääsi lumessa äijälle asti. :) Rullan otti hyvin, mutta sylkäisi sen mulle ihan liian kaukana. Sama toistui seuraavallakin, joten otettiin sitten vararulla käyttöön jottei tulisi palkattua huonosta suorituksesta.

Jouduin taas vähän kannustamaan Fisua, jotta se toi rullat loppuun asti. Jostain syystä sillä nyt tökkäsi se, että olin selkä siihen päin kyykyssä, vaikka aiemmin tälläkin tavalla oli toiminut ja rullat palautuneet loppuun asti.

No, helpotettiin vähän jotta saatiin onnistumisia. Etsiminen Fisulta sujui tosi hyvin, ja rullat se otti hienosti, mutta taisi olla palkalle liian kiire, kun ei meinannut tuoda rullaa mulle kunnolla. Otettiin loppuun kaksi ihan näkyvillä olevaa maalimiestä ihan rullakertauksina. Nyt onneksi sujui, kun vähän tsemppasin. Ihan hyvä loppu treenille siis.

Välillä pieni takapakki varmaan opettaakin ihan hyvin. Toviottavasti Fisulla taas jotkut herneet törmäili siellä pienessä päässä. =)

Ei kommentteja: