torstai 4. maaliskuuta 2010

**skaa treeniä

Eilen yritettiin vähän olohuonetokoilla Fisun kanssa, mutta eihän siitä mitään tullut. Koira oli ihan innoton ja mikään ei oikein toiminut. Jotenkin tosi hankalaa kun ei ole tilaa tehdä mitään, leikkiminen ei toimi tossa vireessä ja tilassa ja kaikki oli vaan ihan laimeaa. :( Halutaan eroon pakkasista! Ja lumesta... :o

Täytyy ruveta käymään joskus vaikka päivisin purinalla nyt kun mulla on aikaa ja kun F lopettaa juoksunsa. Jotenkin Korrien kurssilla Fisun vire oli (tokoon) ihan loistava ja oli älyttömän hyvä fiilis treenata innokasta (toko)koiraa. Jospa paikalla siis olisi merkitystä, agihalli kun Fisulle ainakin taitaa tuoda "tekemisen meininkiä".

Täytyy myös ottaa huomioon, että koiralla on juoksu nyt ja hormonit varmasti tekee osansa.

Jotain hyvää treenissä kuitenkin oli: otettiin alkuun taas koiran aktiiviseksi opettamista :) ja Fisuhan alkaa tarjota jo vaikka mitä! Ja mä kun luulin tota passiiviseksi eläimeksi... :-O Itse olen ollut ihan tyhmä.

Sain Fisun jopa heiluttamaan kättä, vaikka tätä sille en ole edes varsinaisesti opettanut etukäteen temppuna. On se (sittenkin) fiksu tyttö! =)

Ei kommentteja: