tiistai 8. heinäkuuta 2008

Agirotuilemassa

Eilen oltiin Ylöjärvellä jälleen Agirodussa. Osallistuttiin Maisan kanssa joukkuekisaan samalla nimellä kuin 2 vuotta sitten, Sorkkaeläimet Kuriin.
Aamu oli tosi (liian) aikainen, herätys oli 4.30...

Sää onneksi suosi, mutta aikataulu ei oikein. Me päästiin radalle kahden jälkeen eli odottelua oli ollut siinä vaiheessa vajaat 6 tuntia. :o Mutta ihan kivaahan siellä oli ja aika nopeasti se aika kuitenkin meni kun oli paljon juttuseuraa ja tekemistä.

Pitkä odottelu ja kuuma ilma näkyivät Maisan vauhdissa, mutta muuten meidän suoritus meni ihan mallikkaasti. Rata oli melko helppo. A:n alastulo on edelleen hidas mutta ei kamalan paha kuitenkaan. Maisan tulos oli 0 aikaan 40,09. Meidän jokkue sijoittui 74 joukkueen kisassa 39:nneksi eli ihan kohtalainen suoritus oli.

Fisulla oli oikein sukukokous koolla tapahtumassa, paikalla oli äiti, veli, sisko, puoliveli (vai 3/4-veli?) ja paljon muita samanrotuisia. Lopuksi Fisu pääsi Riesa-siskon kanssa vielä juoksemaan ja oli kyllä ihan hauskaa vaikka molemmat tuntuivat olevan jo aika poikki.

Kotimatkalla olivat tytöt pikkasen väsyneitä, mutta juuri kun päästiin kotipihaan oksensi Fisu autoon. :(

Tässä kuvia siskoksista:

"Sukukokous"


Fisu & Riesa



Riesa, Fisu & Maisa


Fisu & Riesa


Tytöt ovat kyllä ihan samankokoiset ja tosi -näköiset. Melkein ainoat mistä ne tunnistaa on häntä ja korvat. Riesalla korvissa ja hännässä on vähemmän karvaa.

Ei kommentteja: