perjantai 18. heinäkuuta 2008

Treenejä

Tänään pidettiin taas pienet agitreenit pennuille Purinalla. Fisun kaverina oli tällä kertaa vain Rasseli, Maisakin jäi kotiin. Tehtiin taas suoraa putkea, mikä nyt onnistui jo niin, että jätin namun (kupissa) putken toiseen päähän, vein koiran toiseen ja lähetin putken läpi. F teki taas moneen kertaan putkea itsekseenkin leikkiessään Rassen kanssa.

Sen jälkeen tein muutamaan kertaan eteenmenoa siivekkeiden läpi ja siivekkeen edestä- ja takaakiertoa. Tein myös pari kertaa eteenmenoharjoituksen hypyn (ei rimaa) ja putken kanssa, mikä onnistui myös ihan hyvin.

Treenien jälkeen käytiin taas pennun kanssa seikkailemassa Myyrmäen aseman lähettyvillä, pentu sai taas kulkea vähän vilkkaamalla seudulla.

Myöhemmin tänään pidin vielä pienet tokotreenit koirille läheisellä hiekkakentällä kun pentutottis oli tänään peruttu. Pennun kanssa harjoiteltiin sivulletuloa, yhden askeleen seuraamista ja paikallaoloa. Näiden jälkeen treenattiin paria temppua (jalkojen pujottelu, pyöriminen itsensä ympäri, mun kiertäminen, syli- & poispäinkäännös) sekä näyttelyesiintymistä. Ollaan nimittäin menossa ensi kuussa unkarilaisten erkkariin, joten täytyyhän sitä vähän jo harjoitella.. ;)

Maisan kanssa otin ensin tanssitreenit (mm. pujottelu, peruutus jalkojen välistä, pyörähdykset eri suuntiin paikallaan & liikkeessä, peruutus suoraan ja mun ympäri, jalkojen välissä kävely, hyppy käsien läpi & jalan yli ym. ym..). Sen jälkeen otettiin vielä pienet tokotreenit (lyhyitä seuraamisia, liikkeestä istu, maahan ja seiso sekä lyhyt paikallaolo. Maisa teki ihan hyvin, vaikka ei olla vähään aikaan näitä treenattu, ihan hyvin se silti muistaa..

Treenien jälkeen mentiin vielä lenkille ja pysähdyttiin lopumatkasta poimimaan mustikoita. Molemmat tytöt söivät mustikoita ihan innoissaan pensaista ja viihtyivät oikein hyvin. =) Oltiin yli 2 tuntia yhteensä ulkoilemassa, sen jälkeen maistui taas uni vähän aikaa tytöille...

Ei kommentteja: