tiistai 15. heinäkuuta 2008

Sosiaalistumista

Eilen käytiin tas rokotuksilla, molemmat tytöt oli mukana. Pentu sai vikan rokotuksen ja Maisakin sai piikin. Hauska kun toista koiraa saa ihan raahata perässään eläinlääkäriasemalle, kun taas toinen on ihan yli-innokkaana sinne menossa... Mutta pentu ei olekaan vielä ehtinyt saada "huonoja" kokemuksia sieltä. Fisu oli siis tosi reippaana. Sillä oli silmät vähän tulehtuneet, joten saatiin tipat ja niitä on nyt pari kertaa annettu. Hirmu nätisti antaa pentu suorittaa toimenpiteen.

Rokotuksen jälkeen menin tyttöjen kanssa viereiselle bussi- ja juna-asemalle vähän katselemaan ihmsiä ja kulkuvälineitä. Mentiin junan laiturille katsomaan ohi menevää junaa, tytöt oli tosi reippaina. Pentu käveli nätisti eikä turhaa välittänyt muista ihmisistä.

Sen jälkeen jatkettiin vielä eläinkauppaan sovittamaan Maisalle pantaa, jota ei tosin löydetty. Pentu on aina hirveän rohkea ja iloinen, minne sitten mennäänkin. Hauska koira. :)

Illalla käytiin taas hevostallien suunnalla lenkillä. Ekaa kertaa pentu pysähtyi ja tuli luokse kun vastaan tuli koiria. Sain tosin kutsua useamman kerran ennen kuin se tuli, mutta kuitenkin. Syynä taisi kyllä olla, ettei se uskaltanut mennä ihan koirien luo, mutta mulle se sopi hyvin... =) Illalla oltiinkin taas väsyneitä.

Ei kommentteja: