keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Kepukoita ja keinulautaa

Eilen käytiin illalla hiihtämässä (=jäätymässä) Pitkäjärven jäällä ja siitä jatkettiin vielä Purinalle ottamaan kymmenen minuutin pikatreeni Fisulle. Maisa ei lähtenyt mukaan kun hädin tuskin tarkenee pissalenkin ulkona.. Pakkasta -18.

Fisu sai tehdä, yllätys yllätys, keppejä ja keinua. Aloitettiin kepukoista. Otin pienen riskin ja laitoin vain yhden ohjurin loppuun. Kep-kep-kep-kep.... Fisu pujotteli tosi hienosti vauhdilla, mutta perkule, taisin vähän liian aikaisin kehua sitä ja vika keppi jäi tekemättä! :/ No, laitettiin loppuun vielä toinen ohjuri ja saatiin hyviä toistoja. Neljännellä kerralla alkoi vauhti jo vähän hiipua, joten jätettiin siihen. Otettiin yleensä renkaan kautta jotta saatiin vähän vauhtia ja sisäänmenoille treeniä. Hyvin toimi!

Viikko sitten tuskailtiin verkkojen ja länkien kanssa, ja nyt yhtäkkiä koira pujottelee lähes ilman mitään. Varmaan sujuisi jo ilman loppuohjureitakin, mutta en luota itseeni, että osaisin olla heilumatta / muuttamatta suuntaa / huutamatta liian aikaisin / muuten möhläämättä koiran suorituksen. Siksi kaivataan vielä varmistus onnistuneelle lopulle.

Sitten keinulle. Alkuun Fisu tuli huomattavasti normaalia hitaammin (edellisen kerran hutera keinu selvästi muistissa). Saatiin kuitenkin ihan hyviä toistoja, itse olin laskemassa lautaa. Ihan jees.

Ei kommentteja: