keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Pika-agit

Eilen Maisan treenit oli peruttu, joten käytiin ensin hiihtelemässä ja ajettiin sitten Purinalle tekemään Fisun kanssa kymmenen minuutin keppi-keinutreeni. Otettiin kuudella kepillä, ensin 2 verkkopätkää, lopulta kokonaan ilman verkkoja. Hyvin sujui, mutta taas ollaan samassa vaiheessa kuin pari kk. sitten. 12:lla kepillä sama ei kuitenkaan suju... :/

Lauran kanssa tuli puheeksi, että tajuaisiko F kepit paremmin, jos sen tyylin saisi tehokkaammaksi=pää matalaksi. Eilen kun seurasin Fisun pujottelua kuudella, tyyli oli kuitenkin musta ihan hyvä. Joten paha sanoa. Täytyy vaan toivoa, että se hehkulamppu syttyy jossain vaiheessa - myös 12:lla kepukalla.

Keinulle otettiin hyviä toistoja, koira ylös, naks, keinu laskee, kolahtaakin ja palkka alhaalla. Tai palkka jo päässä ylhäällä, sitten lasku ja uusi palkka. Hyvin sujui, ei haittaa kolahdus eikä nopea lasku. Eiköhän tämä ala olla kohta jo hyvällä mallilla. :)

Kepit kun saataisiin vielä sujumaan, niin kaikki olisi tosi hyvin. No, siihen asti ei auta muu kuin treeni. ;)

2 kommenttia:

Tiia ja Ruuti kirjoitti...

En tiedä auttaisko Fisua tajuamaan, ainakin jos suorittaa kepit laukalla, ei ravaten että tekisi myös toista tekniikkaa samalla. Rasmus ja Ruuti on tajunnut vispauksella sen tekniikan ja Ruuti sitten sisäänhakemiset muilla tekniikoilla. Jos verkot on ollut jo noinkin kauan se on varmaan tosi vaikea enään sisäistää kokonaan ilman niitä, sama asia kuin tokossa että häivytys on tosi vaikeaa jos apua käyttää liian kauan. Musta siitä ei ole ollut haittaakaan tai koiraa sekottanut yhtään vaikka onkin hyödyntänyt eri tekniikoita.

Noora kirjoitti...

Joo, ajattelin, että nyt jätetään verkot syrjään. Kyllähän ne kepukat toimii jotenkuten ilmankin, mutta silloin mun täytyy ite vaan olla enemmän mukana, juosta koiran vieressä ja kannustaa. Mutta ehkä sekin on pienempi paha kuin ikuiset verkot...