maanantai 13. heinäkuuta 2009

Pahoinvointia

Fisu oli melkein koko viime viikon jotenkin huonovointinen, söi aina lenkillä ruohoa ja oksenteli. Kun samaa jatkui jo aika monetta päivää, päätin viedä sen näytille eläinlääkäriin. Saatiin kätevästi Fisulle aika samalla kun Maisa oli menossa rokotuksille.

En itse päässyt tyttöjä viemään, joten äiti hoiti homman. Fisu oli kuitenkin ihan pirteä, eikä mitenkään kipeän oloinen muuten, joten en ollut erityisen huolestunut kuitenkaan. No, eipä Fisusta mitään vikaa löytynyt. Röntgeniinkin se pääsi (nukuttamatta, kiitos Kristan =) ) mutta ei löytynyt syytä oksentelulle. Fisu sai sitten pahoinvointipiikin (josta se ei tykännyt yhtään, kirveli :( ) ja parille päivälle lääkkeen annettavaksi. No, sen jälkeen oksentelua ei ole enää ollut, eli hyvä että käytiin saamassa lääkkeet vaivaan. Nyt on tyttö taas kunnossa, toivottavasti ei kuitenkaan jäänyt traumoja eläinlääkäristä. No, en usko, kun on tuttuja aina hoitamassa ja Fisu tykkää!

Treenattu ei olla yli viikkoon mitään kun olen jälleen flunssassa (ja Maisa juoksussa). Fisun kanssa varsinkin treenaaminen on aika rankkaa fyysisesti (äänenkäyttöä, taistelua ym.) joten ei oikein puolikuntoisena voi tehdä paljon mitään. No, ehkä jo tällä viikolla päästään taas jotain puuhaamaan.

Viime viikolla käytiin yksissä Hau Openeissa turisteina Fiskarsin kanssa Heidin ja Miloun rataa katsomassa. Törmättiin sitten myös Tiiaan & Ruutiin & Rasmukseen. Ruuti oli aikas in lööv Fisuun (vielä juoksu tuoksui, vaikka jo ohi) ja F kyllä antoi Ruutin kuulla kunniansa. Ihan hyvä, että se on oppinut sanomaan uroksille jotain, kun oli niin pitkään vähän liiankin kiltti ja säyseä...

Ei kommentteja: