keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

Riimi-veli kylässä

Fisun veli Riimi oli lomailemassa Vantaalla ja oli tosi hauskaa, että pennut pääsivät tapaamaan toisensa. Menimme bussille Riimiä vatsaan ja kävelimme sitten meidän pihaan leikkimään. ALuksi Fisu oli vähän ihmeissään kuka Riimi on, mutta pian sisarukset olisivat halunneet leikkiä jo ihan innoissaan. Muutaman sadan metrin kävely pysäkiltä pihaan hihnoissa ei siis ollut mikään ihan helppo juttu.

Pennut jaksoivat riehua ja juosta keskenään hyvän aikaa ja sitten rauhoittuivat. Oli hauska huomata, miten tiukkana Fisu oli veljeään kohtaan; aiemmin se ei ole kenellekään koiralle (no ehkä Maisalle leikkiessä) vielä sanonut "pahasti", mutta veljeään se komensi ihan kunnolla.

Leikki oli aika rajua hampailua, mutta pennut nauttivat siitä ihan tosissaan.

Kun pennut eivät enää jaksaneet riehua, ne pian nukahtivat molemmat ulkoaitaukseen. Ne olivat kuin kaksi raatoa, ihan poikki molemmat. Tehokasta aktiviteettia pennuille siis. Toivottavasti päästään sisaruksia tapaamaan toistekin!

Muutama kuva sisaruksista:
(kaikissa kuvissa Riimi vas., Fisu oik.)

Kupilla tutustumassa


Riimi antaa tassua, Fisu näyttää vain purukalustoaan


Hampailua


Pieni hengähdystauko


Kaksi riehumisesta raukeaa koiranalkua


Oli tosi hassua miten samannäköisiä pennut olivat. Kokoerokin oli ihan pieni. Riimin kuono oli aavistuksen leveämpi (niinkuin uroksella kuuluukin), sen karva oli vähän Fisua kiharampaa ja korvat terävämpikärkiset, mutta muuten ne olivat kuin peilikuvat toisistaan!

Ei kommentteja: